ChoTaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 selam. dayımdan kalma bi pikap/turntable'ım var fakat arızalı. anadolu yakasında, özellikle pikaplardan anlayan güvenilir bi tamirci var mı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 dalgamı geçiyon arkadas burası donanım böümü tamirhane değil sormuşsun söylim bari ümraniye sanayiye git tam adresini bilmiyom ama ilk gördüğün galericiye sor o sana söyler [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 11:09 tarihinde, Lyciren tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Hayır burası tarih bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bostancı oto sanayii, göztepe oto sanayi. bostancı oto sanayide girdikten sonra 2. sol arada arka sola doğru eski willys jeepleri falan tamir eden bir yer var hafızam beni yanıltmıyorsa, gidip bakmakta fayda var derim. pardon burası basketbol bölümüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 pikap derken müzik aleti, plakçalar da denebilir :) turntable diye de yazdım yanına. hangi başlığa yazıcağımı bulamadığım için oraya yazdım. yine de iyi niyetli cevaplarınız için saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 donanım bölümü muahahahaha yok garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar