Salire Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 aşağidaki konularda bir arkadaşin çizimlerini görünce gaza geldim şimdi başlasam ne zaman o düzeye gelebilirim düşüncesiyle birşeyler karaliyim dedim işte il çalişmam fena oldu ama genede benden birşey olma ihtimali var mi yorumlarsaniz sevinirim. karakalem çaliştiktan sonra paintshopla renklendirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ehe imzan dan bişeler çıkabilir belki =) demlenmek lazım biraz daha sonra anlaşılır ne olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 abi çok kötü ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 botundaki bicak ve botun altindaki cimen sanirim garip geldi birde oklari biraz daha belirgin yapsaydin fena degil ama eline saglik . edit:sol kol biraz kisa olmus :) [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 23:37 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ayaklar yana bakıyormuş gibi algılanıyor, sonra vücut yapısındaki oranlamaya dikkat etmelisin bacağı dizden ikiye böldüğümüzü düşünürsek belden dize ne kadarsa dizdende topuğa kadar yaklaşık okadar olmalı. aynı şey omuzdan dirseğe ve dirsekten bileğe. oran çok önemli hepsi doğru olursa daha düzgün bir çizim çıkar ortaya. bu gazla devam et iyi şeyler çıkartıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 asagidaki arkadas dedigin daesu degildir umarim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 cok korkunc..=/ ama karikatür olarak iyi gidebilir sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kötü olmusdan cok özensiz olmus diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 göğüslerin biri büyük biri küçük sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ben beğenmedim malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 baş kısmını kapatıp baktım, o kadar fena deil, çalışırsan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 senide görücez gözde bekliyorum resmi... ben meleğimi istiyorum...:@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 scanner bulim söz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sol el nedir öyle yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben ayaklarının altındaki çimleri beğendim(gerçek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bunlarida yeni çizdim ama renklendirmek yemedi :) yorumlariniz için teşşekürler. çizmek iyi zaman öldürüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 daesu'nun topiginden gaza geldin sanirim. resimler onunkileri andiriyor da azcik =p ama evet cizmek iyidir , zamanla daha iyilerini de cizersin. bunlar da göze batan hatalar cok , ama yine de kötü sayilmazlar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hehe bir arkadaş karikatür demiş hemen şunu karaliyim dedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ozen arkadasııım ozeeeen, cok baştan savma olmuş, resmini sev ona aşik ol, saygı duy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 dory anam bazen ne kadar özensen de olmuyor bi de bu var ! =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ozaman hiç uğraşmıyacan yeteneğin yoktur kendimden biliyorum yani uğraşsamda bo$una babam teknik resim hocası ama ben hiç kapmamı$ım bir şeyler =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 burdakilerin hepsi olmuş da vinci baksana nasıl yorumlar var .görende sanat akademisinden sancak herkesi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 soulcube ehuah, sadece biraz daha ozen gostermesini soyledim. bence karalama gibi duruyor da:) [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 07:39 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bu çizimlere bakarak pek ihtimal olmadığını söyleyebilirim. kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar