Ryan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Sentenced - Mourn adlı parçanın klavye reasonları lazım eğer öyle bi baba yiğit varsa makbule geçer..[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
quamor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 www.preclub.com işine yarar tamamen muzik içerikli bi site orda sor bide . istersen[hline]ALI G. MY BITCH
Etos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 klavye notaları ne yazık ki çok zor bulunuyor. guitar pro'ya falan bir bak derim ama olduğunu sanmıyorum, olsa da zaten klavye notalarının çoğu yanlış olduğu için büyük ihtimalle yanlıştır. oturup kendin çıkaracaksın paşa paşa, başka yolu yok =)
aente Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 kendimi tutamycam.. f klavyemi q klavyemi ıdasdoashduıhsudıshaıdh..[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist headquarters of online games
can Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bulursan, bana ozelden mesaj atarsan sevindirik olurum. www.tabaroma.com'a gir, orda var baya da senin aradigin sarki var mi bilemem..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Öne çıkan mesajlar