Impressive Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 http://rapidshare.de/files/14695547/beatit.wmv.html ben beatitpunk.. foruma üyelik durdurulmuş dolayısıyla bi arkadaşın hesabından size dün hazırladığım videoyu aktarıyorum..fraps programını bikaç gün önce aldım ve ilk video denemem.. stuner tarafından kesildiğim videoda oynayan arkadaş ben deildim, zaten videoda aradaki farkı anlamanız uzun sürmeyecek..buarada artık video çekebildiğim için en kısa zamanda stuner ile cz'de karşılaşmayı umuyorum..kendisi ile dilerse tek dagger ile, dilerse kafalığım ve yüzüklerim olmadan kapışabilirim..keserse de kendisine item hediye edeceğim =)) itemlerim dual kekuri ring pp skeleton belt re elf metal earring ve dual shard+7 idi fakat bikaç gün önce wp, dual rol ve mirage+8 aldım..setim fp+8.. video 16 buçuk dakka ve 2 gün yaptığım pk görüntülerinden oluşuyor.. iyi seyirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 indiriom bakalım inşalla güsel bişeydir... maalum kotalıyız her mb bizim için deerli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 işte beklediğim video isterse 2gb olsun indircem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 müzik varsa simdiden isimlerini koysan sonra 3-4 topic acılıyo x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 eet arthas haklı ehehuehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sen tek daggerla beni kes ben taksim meydanında inek gibi anırıp charıda sana verecem ne g..tü kalkık adamlar varyaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kan cıkar burdan :) videonuzu bekliyoruz en kısa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ya yok gelsin kessin de daş....k geçer gibi tek daggerla şunla bunla dio adam gibi gel kes kardeşim senden kaçanmı oldu töbe töbe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 stuner söz ağızdan bikez çıkar taksime gelcem anınırıken seni izlemeye :dd ahhaa...müzik fln demişiniz de sallayın ben yarıladım az kaldı inio videooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 tek daggerla ? olm ne beyinsiz adamlarsınız yahu tek daggerla kaç ap olacak kaç vuracakda kesecek beni nelerle uraşıyoz ya spike la 100 vurupmu keseceksiniz gidin işinize allah verede bi kesersem 1 kere daha 1v1 e yakalayıp o zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum o zamanda halamın amcasının kuzeninin 11 yaşındaki eltisinden olma üvey olu oynuyo demeyin sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ilk ben indirecem %75 i doldu woalla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 indiriom ama şok oldum boyutunu görünce :p acaba video lvl 1 den başlayarak tüm ke hayatını anlatan bir biyografik çalışmamı yoksa sadece pk mı? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 :d 16 buçuk dakka demiş heralde normal boyut bilmiom da çok az kaldı herşeyi kapattım falla bekliom izlicem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 azim yaptım indiricem bende %23 oldu daha :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 harika olmus warriorla dalga gecmesi minor basmaları 4-5 sinin arasına girip tek tek kesmesi bu arada orcların ezikliklerine acıdım zaten 5 kisisiniz adamlar bide acid atıp illusion vuruyolar yinede zor kesiyolar x) helal olsun ellerine saglık bu arada wampiric attıgında odide cıkan rakan 453 tu oha kac lvl bu warrior dd helmet+kalkan yine kurtulamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bp bayagı ugrastırdı ama oyundaki en iyi charın rogue oldugunu bir kere daha gormus olduk (skill bakımından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 walla en gosel yeri en sondaki kapanıştı........:] merdivenden artis artis iniş züpper olmuş yane:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bencede saçmalık illa hava atacak.iyi kardeşim haklı olabilirsin üstün olabilirsin de olayda kesilmişliğin war.kes kesme yaptıklarınız umrumda değil ama seviyeli olun biraz ve dışarı oyunu bildiğinizin izlenimini verin. böyle konuşanlara saygım olamaz!kimsenin saygıma ihtiyacı yok ama saygım tüm insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 oha!!!! :d süper bi video bu beklediğim video işte yaa..abi buarada odi'ye vampiric 542 vuruo abi 5420 hp warrior bu harbi süper tşak geçmişin adam en son dagger kafalık takmış sora da dagger kalkan harbi süper komik..beat ellerine sağlık biara 000 videosu sandım yanlız şüphe ettim deilmiş :d buarada bakteri'yi nası kestin ööle minor healle anlamadım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 daggerinthenight sana bir tek sözüm war...video'yu izle sora yorum yap kim oyunu bilio kim bilmio..şahsen izledikten sorra ben çok bilmediğimi annadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ya durun anlatmayın inmedi benimki hala %93teyim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 onun kimden üstün olup olamayacağı hakkında hiç bir düşüncem yok.hayattaki leveli 0 olan insanlar oyunda 100 level olsa nolur [suçlama değildir.] koxp'la kasan gördünüz ya koyun lafı! kimse birbirini aşşağılayamaz.diyeceğiniz varsa savunduğunuz konuda kendinizi geliştirerek gösterin.çok laf ederek değil. hayatta level kazanın ilkten. insanlık.. [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 22:08 tarihinde, DaggerInTheNight tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ben videoyu 4. izleyişimden sonra yine oha! demek istiorm :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bende oha diyorum bi insan bu kadar mı bi skili(minor heal) sömürür :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yarina kismet gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar