Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

******beatitpunk******* videosu*****@cypher*****

Impressive

Öne çıkan mesajlar

http://rapidshare.de/files/14695547/beatit.wmv.html

ben beatitpunk..
foruma üyelik durdurulmuş dolayısıyla bi arkadaşın hesabından size dün hazırladığım videoyu aktarıyorum..fraps programını bikaç gün önce aldım ve ilk video denemem..
stuner tarafından kesildiğim videoda oynayan arkadaş ben deildim, zaten videoda aradaki farkı anlamanız uzun sürmeyecek..buarada artık video çekebildiğim için en kısa zamanda stuner ile cz'de karşılaşmayı umuyorum..kendisi ile dilerse tek dagger ile, dilerse kafalığım ve yüzüklerim olmadan kapışabilirim..keserse de kendisine item hediye edeceğim =))
itemlerim dual kekuri ring pp skeleton belt re elf metal earring ve dual shard+7 idi fakat bikaç gün önce wp, dual rol ve mirage+8 aldım..setim fp+8..
video 16 buçuk dakka ve 2 gün yaptığım pk görüntülerinden oluşuyor..
iyi seyirler..
Sosyal ağlarda paylaş

tek daggerla ? olm ne beyinsiz adamlarsınız yahu tek daggerla kaç ap olacak kaç vuracakda kesecek beni nelerle uraşıyoz ya spike la 100 vurupmu keseceksiniz gidin işinize allah verede bi kesersem 1 kere daha 1v1 e yakalayıp o zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum o zamanda

halamın amcasının kuzeninin 11 yaşındaki eltisinden olma üvey olu oynuyo demeyin sakın
Sosyal ağlarda paylaş

harika olmus warriorla dalga gecmesi minor basmaları 4-5 sinin arasına girip tek tek kesmesi bu arada orcların ezikliklerine acıdım zaten 5 kisisiniz adamlar bide acid atıp illusion vuruyolar yinede zor kesiyolar x) helal olsun ellerine saglık bu arada wampiric attıgında odide cıkan rakan 453 tu oha kac lvl bu warrior dd helmet+kalkan yine kurtulamadı
Sosyal ağlarda paylaş

bencede saçmalık illa hava atacak.iyi kardeşim haklı olabilirsin üstün olabilirsin de olayda kesilmişliğin war.kes kesme yaptıklarınız umrumda değil ama seviyeli olun biraz ve dışarı oyunu bildiğinizin izlenimini verin.

böyle konuşanlara saygım olamaz!kimsenin saygıma ihtiyacı yok ama saygım tüm insanlara
Sosyal ağlarda paylaş

oha!!!! :d süper bi video bu beklediğim video işte yaa..abi buarada odi'ye vampiric 542 vuruo abi 5420 hp warrior bu harbi süper tşak geçmişin adam en son dagger kafalık takmış sora da dagger kalkan harbi süper komik..beat ellerine sağlık biara 000 videosu sandım yanlız şüphe ettim deilmiş :d buarada bakteri'yi nası kestin ööle minor healle anlamadım :d
Sosyal ağlarda paylaş

onun kimden üstün olup olamayacağı hakkında hiç bir düşüncem yok.hayattaki leveli 0 olan insanlar oyunda 100 level olsa nolur [suçlama değildir.]

koxp'la kasan gördünüz ya koyun lafı!
kimse birbirini aşşağılayamaz.diyeceğiniz varsa savunduğunuz konuda kendinizi geliştirerek gösterin.çok laf ederek değil.

hayatta level kazanın ilkten. insanlık..

[ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 22:08 tarihinde, DaggerInTheNight tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...