Sethlor Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 aege aktif olan herhangi bi türk guildi varmı yada aktif oynayanlar kimler arada action yapabileceğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Ben Ve Cafede Olan ArkadasLarim Sayesinde Kurulan Cyprus_Team Guild'i war.. ßaska warmi bilmiyorum baska guild bulamadiqimiz icin biz kurduk ztn:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Victorial Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 selamlar... aege serverında tanışmak ve dostluk pekiştirmek adına her cumartesi 23.00da türk kervanı kaldırıyoruz. 3. hafta kervanı "open the gates of jangan. turks are coming" mesajı ile doğdumuz topraklara giriş yaptı. 4. hafta kervanında sizleri de aramızda görmek isteriz. geçtiğimiz kervanın klibini yakında sitemizden indirebilirsiniz... [middleeast] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 güzelde girebileceğim bi guild varmı en azından basit şeyleri öğrenebilmek için zaten oyunu para sisteminide anlamadım lvl 17yim bütün para potionlara gidiyo bi kuruş birikmiyo hatta bi ara gidip sümük mob kestim pot parası için benmi yannlış oynuyorum nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 @victorial, sitenizin linki nedir? videoyu siteden indirebilirsiniz demişsiniz ama.. tşkler [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 09:22 tarihinde, gozupek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only4you Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 aege deyim yeni guild aççam yakında lvl im 44 30+ san alırım !!!!!!! bot kullanmak yasaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yok saol ne 30um nede senin kadar azimliyim :) sadece muhabbet çevirebileceğim sıradan bi guild arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blaco Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 setlor seni ben alırım sabahları 6 ve 12 arası oyundayım level ım 33 guild adı bestofturks aban whisper at konusalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar