Gods_of_Olympia Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 15 gündür clandan adam atamıyorum .. o yüzden clanı disbandladım.. şimdi yeni clan kurdum ama şimdidde kimseyi alamıyorum gına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 isimsiz klan acmıssın sanırım isimsiz klanlara adam alınamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bende bi clandadım dağılmış clan oyunda olmadıgım için başka clana atmış clandan cıkamıom:s:s delircem yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 çok sinir bozucu bir bug bizde bu bug yüzünden güzelim clanı dağıttık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hangi bug sinir bozucu diilki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 @The_Cute tezgaha bir item koy rprsi palı olan arkadasın alsın sana versin geri sinirbozucu olmayan bug işte sana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar