ssre Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 beyler dün attention clanından rezzerlarından birinden arkadaşımın yattigini kaldırip kaldıramayacagini sordum. adam kaldırdı ama bana bir ana avrat sövmedigi kaldı. adamın saat 4 sonra kafası calışmıyormuş öyle dedi. bende bana emanet olarak birakılan _deadcanscream_ adlı chari saat 4 sonra kafası calışmayan bir adamla aynı clanda bulunmasın diye cıkarttım. kimse kusura bakmasin (pckopat_wariror senden tekrar özür dilerim haber veremedim. ) zzzzzz hala cok sinirliyim zzzzzzz ben bubba [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 16:03 tarihinde, ssre tarafından güncellenmiştir ]
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 her msj ının altına ben bubba diosun sen ya takıntı olmus :)
Grry Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 çocuk bahçesine çevirdiniz forumu.. asıl bubba benim
KosPer Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 0_o [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 16:22 tarihinde, KosPer tarafından güncellenmiştir ]
ssre Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kenjuro kim oldugum belli oluyor mu ssre yazıyor bubba diye belirtiyorum dikkat edersen mesaj deiştirilmiş bubba oldugumu söylemeyi unutmuşum
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ya tamamda arkadaşların biliodur heralde kaçgündür her msj ının altına ben bubba diosun çok büyük adamsınb heralde hö ?
Öne çıkan mesajlar