TheCrusher Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 beyler daha açılalı 1 ay bile olmayan bi server var burda hepimiz yeni charlar açıp end-game i birlikte yapabiliriz ne dersiniz ......serverlar xavius(pvp) scarshield legion(rppvp) benim tercihim pvp den yana ..ilgilenen olursa pm atsın sayı 30-40 ı buldu mu ok deriz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 valla ben ok derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 uyar, mail: [email protected] yalnız heryerde mailimi verdiim için hangisinden mesaj gelio anlamıorum mesaj atıcak arkadaşlar sebep belirtirlerse aval aval bakmam yane =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yeter....ben yokum...bıktım artık 8 tane 35+ char var bi tane 60 yok...ben defias brotherhood'tayım. gelin mis gibi server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar