heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 benim demek istediğim ingilizcede insanların kullandığı garip kısaltmalar ve türkçedeki anlam kayması... ben başlıyorum:w8:wait m2:mee too bide türkçede var messela babası çocuktan tekrar aynı şeyi ister çocuğun cevabı: baba yaa daha az önce verdim eline genemi istiyosun?? :d:d:d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 çok güzel olmuş gazete bayine gidersiniz posta gazetesi alcaksiniz ne dersiniz -bana bi posta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 düşünsene adam otobüse biniyo birisi önde ötekisi arkada birader ben verdim senin vermene gerek kalmadı????:d:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 b4:before 2dai:today tamamen yaşanmış gerçek bi olaydır: -kzım odaya git sen ben geliyorum şimdi işimiz var(sigara içmek kasediliodur evde aile bilmediinden balkona çıkılır) -ok bekliorum cnmm.. -naaptınmı başladınmı çıkarmaya(sigarayı çantadan çıkarıodur) -başladım hadi kitle kapıyı -ok kitliorum hadi yapalım şunu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 rofl omg fuck :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar