abramelin Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya kendi forumunu yazmak bana da şimdilik saçma geliyor.tamam kendi forumunu yazınca ona en çok hakim sen oluyorsun tabiki ama onu yazana kadar verdiğin hayvani bir emek var sonuçta ve aynı şekilde çalışan başka bir ücretsiz forum bulunca insan " nie kastım lan okadar" diyebiliyor.bana gereken adam gibi şeklini şemalini zorlanmadan değiştirebileceğim, 1000 user ı rahatça içine alabilen (o ne ya), subkategorili,user rankli,reputlu, avatarlı vb güzel gelişmiş bir forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 phpbb forumumda 18000 uyem var hiç sorun yok :) tasarımı değiştirmek kasık bişey değil hatta çok kolay bile diyebilirim html bilginde bitiyor herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 elverişli tabiki bildigin tema işte. orijinal resmi alıyosun kendininkiyle değiştiriyosun :) bu arada http://www.canver.net işine yarayabilir. [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 17:24 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 phpbb plus var subforum desteği var biçok destek daha var... [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 17:38 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abramelin Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 tamamdır phpbb kurucam fakat bu seferde plus kafamı karıştırdı plus olmayan phpbb de subkategori özellikleri vs yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abramelin Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bu arada şimdi farkettim bu canver.net harika ya burda phpnin bir versiyonu var adam vbulletin ozellikleri modları falan hepsini eklemiş onu kurmayı düşünüyorum ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 vbulletin ile phpbb'yi kıyaslamayın bence. ikisi çok çok daha farklı. vbulletin gerçekten çok iyi bir firma. lisanslı alman çok çok daha sağlıklı olur tabi o kadar para vereceksen ciddi veya büyük bir amaca yönelik olsa gerek. çünkü ilerisi içinde destek vb. tarzda masraflar ödemen gerekebiliyor. vbulletin'in crack edilmiş versiyonları mevcut, alıp kullanabilirsin. fakat yakalanman durumunda sunuculara mail atılır ve vbulletin sunuculardan silinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abramelin Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 şu adrese girsin bi herkes http://www.canver.net/vbulletin-phpbb-phpbvb-premoded-v3-vt3515.html bunun hakkında ne düşünüyorsunuz deli birşeye benziyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 iide adam vb temasını koymuş sadece =) sevmem öle standart tema =) bi bi iki robotic mod filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ama sen çok beğendin galiba phpbvb'yi, bende indr kur işte aradğın forum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abramelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 valla beğendim abi kurdum bile :) ben phpbb için türkçe kaynak az sanıyordum ama bakıyorum ki phpbb mod geliştirici sayfaları bile var ve gayet süper modlar var her türlü yeter bana yaw :) konu amacına ulaşmıştır.post atanlara teşekkürler etmeyenlere allah belanızı versn :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar