Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ortalıktaki holy water lar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar daha düne kadar 10 gb den alıcı bulan we piyasada nadir bulunan holy water of temple lar şuan maradon da neredeyse her tezgahta war üstelik 350-500 milyon arası fiyatlara acaba bunun nedeni nedir oyundaki bir hata nedeniyle dupeleniyor olabilirlermi?
Mesaj tarihi:
suan kafedeki oynuyan arkadaslarda bndan şikayetci saten adamlar 2 2 satıo duper dıe pm attım benımkı dupedeıl dıo ama nerden ınanırsın alnında yazmıoki dupe die ama eger saglam item alacam diosanız biraz daha bekleyin derim ozellikle holy water alcak priest ler icin
Mesaj tarihi:
master itemlarında saglamlık diye bisey yok itemı alıp verirsin master olursun dupe olup olmadıgına bakmaz item dupe olsa bile masterın gitmez fiyatların ucuzlamasını bekleyeceksen o ayrı mesela
Mesaj tarihi:
bugün ares de .... isimli birisi real nicki mpower galiba öyle birşey bana 190 adet lesat gösterdi. 190 adet lesat = 300 gb ediyor. bu kadar haksızlık olmaz.
Mesaj tarihi:
lesath vs. bilmiyorum ama holy water ların cogalma sebebi bildigim kadarıyla forgetten temple kasalarını kırdıgındada cıkması bu yuzden cok fazla holy var bu aralar dupe deil yane tabi %100 deil solediklerim ben sadece ole biliyorum...
Mesaj tarihi:
bakira lar holy water lar lesahtlar duplicate item

aresinde pokuni cikardilar haaaa

uzuldum valla simdi

ama bence bunnu siz en son gelen gm lerde arayin ne yaptiysa onlar yapmistir

real parayla item mi satmak dersin

oyundaki buglari playerlara acikklamak mi dersin

bazi kisilere np ekletmekmi dersin

bazilarina lvl atlatmak mi dersin

eee balik bastam kokarmis :d

bir gm gelse sana 2 lvl 250 k np full set +8 veriyorum al senin olsun dese kabul etmesminiz :d
  • Yeni Oluştur...