Inconsiderate Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 arkadaşlar daha düne kadar 10 gb den alıcı bulan we piyasada nadir bulunan holy water of temple lar şuan maradon da neredeyse her tezgahta war üstelik 350-500 milyon arası fiyatlara acaba bunun nedeni nedir oyundaki bir hata nedeniyle dupeleniyor olabilirlermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 35-50 demek istedin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 tamda arkın lvl 60 olduğu gün holy water lar 100m ye düştü şuna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 biri muhtemelen dupledi ve piyasaya surmek icin icin bu gunu bekleedi areste her tezgahta bir holy gormek nerdeyse mumkun su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 suan kafedeki oynuyan arkadaslarda bndan şikayetci saten adamlar 2 2 satıo duper dıe pm attım benımkı dupedeıl dıo ama nerden ınanırsın alnında yazmıoki dupe die ama eger saglam item alacam diosanız biraz daha bekleyin derim ozellikle holy water alcak priest ler icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 master itemlarında saglamlık diye bisey yok itemı alıp verirsin master olursun dupe olup olmadıgına bakmaz item dupe olsa bile masterın gitmez fiyatların ucuzlamasını bekleyeceksen o ayrı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gods_of_Olympia Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 dupe wipe da dupelenen quest itemler bir şekilde silinmedi bakira lar holy water lar lesahtlar falan filan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jacklee Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bugün ares de .... isimli birisi real nicki mpower galiba öyle birşey bana 190 adet lesat gösterdi. 190 adet lesat = 300 gb ediyor. bu kadar haksızlık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 lesath vs. bilmiyorum ama holy water ların cogalma sebebi bildigim kadarıyla forgetten temple kasalarını kırdıgındada cıkması bu yuzden cok fazla holy var bu aralar dupe deil yane tabi %100 deil solediklerim ben sadece ole biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bakira lar holy water lar lesahtlar duplicate item aresinde pokuni cikardilar haaaa uzuldum valla simdi ama bence bunnu siz en son gelen gm lerde arayin ne yaptiysa onlar yapmistir real parayla item mi satmak dersin oyundaki buglari playerlara acikklamak mi dersin bazi kisilere np ekletmekmi dersin bazilarina lvl atlatmak mi dersin eee balik bastam kokarmis :d bir gm gelse sana 2 lvl 250 k np full set +8 veriyorum al senin olsun dese kabul etmesminiz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 dpgame : ft item dropları arasında holy water yk sadece obl den çıkar 2. si ise kanımca id si olmadıgından holynin wipede silinmedi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 şu anda aresin gm leri kımler ? _biff_ we mahina yok sanırım. blackwinds dewam edıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar