endless_night Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 troll spotunu basarken video cektim oyle cok buyuk bir katliam yok ama sizle paylasmak istedim xd http://rapidshare.de/files/14721619/heaven_orc_spot_base.wmv.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 zzzzz xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 baglanti gidip gidip gelio bi indiremedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 benzer sahneler benim süper dandik pcmden xd http://rapidshare.de/files/14764482/heaven....wmv.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ulan ben niye yokum ahh yazık olmus bensiz video mu olur :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 az durun su an somet... ile lordos tek tek yapıo a2 cz de onu seyredem bunlarıda indiririm:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 oeh baglantım daha yenı duzeldı ındırıom sımdı baqalım xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 endless cok gusel de once blizzard ı atmanı tavsıye ederım :) gerci senın işini sana ögretemem:) ama ilerde inşallah şans bize de gülerde r1_errico beterr gibi player ları alt ederiz ne zaman z de beterr i gorsem dibimde bitio herif ya zor kurtuluom yada oluyorum anlıcagın baş dusmanım beter zzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 vayy be millet beterr den bu kadar korkyo demek tabi bizim clan leaderi biz korkmuyoz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hayır benımkı korku deil benımkı moral bozucu bişi o adam ı gorunce 1vs1 dalıom spıke and town yapıom tabi dmg e baglı ama ben beterr hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 soulteam benim video mu izlemedin mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yoq nasip olmadi xd unlimited çünkü :/ [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 00:22 tarihinde, soulteam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 beterr.. asdasfjaskdghasjkld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 rapid i cok kullanıorum da :) mp3 filam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 beterr herkese yeterr xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cok buyutmedm bu beterr i nasılsa abimde aynısı var 1 lvl farklı ama onunla yayarım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 şimdi bi oyun için adama kufrettirceniz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sakinn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 zaten ilk blizzard kullandımda sadece ikinci yerde spottan cıkarken orda atmadım diger yerlerde kullandım hep blizzard yoksa blizzard ı niye acıyım xd beterr veya bizim clandan baska biri kimse solo takılmıyo genelde hep beraber yaparız partileri clan dısından sadece debuff gerikiyo bazen onu alıyoruz ama daha erken sayılır herkez 65+ olsun daha guzel videolar ortaya cıkar herkez yapsın bence ogrenilcek seyler olabilir... mage olarak o kadar warrior ve asisian dolu partide adam kesmek zaten ikinci planda kalıyo ... [ mesaj 06 mart 2006, pazartesi - 03:46 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 04:03 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 i m quit heaven xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 benim clana gelsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bilinc aganın clanına gitcem xd sagol teklifin için :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bilincagaally pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bilinc aga buraya bakar bana pm atarsan sevinirim xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar