Draven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Tamamen photoshop la cizilip boyanmis, DM lik yaptigim bir frp hikayesindeki bir karakter. (arcane fiercewind dela ...) Oyuncularin kafalarinda birsey olussun diye cizmistim ancak bir daha oyniyamadim halen. Kendisi undead, fakat bunu diger kisilerden gizliyor. O yuzden berbat durumda :P Arcane'e hostluk yaptigi binlerce tesekkur.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 hehe biliodum o adamda birşeylerin garip olduğunu ! süper olmuş resim , daha önceden görmüştüm de renkli bi başka oluyor valla :D[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Photoshopta mı çizdin??[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 evet, 2 full gunumu aldi sadece cizimi, boyamasi +1 gun[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 züper ama tek kelimeyle[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 gerçekten çok güzel de, şöyle diyim hatları çok belirgin, sanki adam yüz kası çalışmış gibi yani ya açlıktan hatları tamamen gözüken bi adam olur ya da hatları belirli olan fakat bu resimdeki kadar net gözükmeyen yüzler olur, ama hatları gerçekten çok güzel yakalamışsın tebrik ediyorum o konuda[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 aslinda haklisin, hatlarina bir basladim sonra duramadim, adam undead diye yapmistim oyle[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Aegean a katiliyorum. Elmacik kemikleriyle agirlik calismis gibi bir havasi var biraz, ama super. O ayri...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 tam ingiliz işte :) bu arada photoshop ta çizdiğini bilmiyordum oha sana :)[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bu benim yüz hatları konusunda yardımcı olması açısından dönüp dönüp bakıcağım bi çalışma bir kez daha tebrik ediyorum bu konuda seni draven[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 sagolun, olayda pek birsey yok, photoshopda yapmanin tek ayricaligi, zart zurt ikide bir Undo yapabilmek guzel, en ufak hatada sil duzelt olay o yani. Onun disinda aynaya bakip kendi yuzumu burusturarak yaptim bunu, hehe annem aynaya bakip ıkınıyorum sandı :P[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 göremiyorum resmi açılmıo...??[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 kalemle çizmek daha rahat olurmuş. boyama tamam da... yani..[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar