DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ya arkadşlar ben bu sağ el gitarı ters çalsam nolur? öğrenme aşamasındayım da bi sorun çıkar mı öle daha rahat ediorum. bunun dezavantajları ve olmazları var mıdır? saoloun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ilginç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 nasıl calıcan sag el gitarı sol elle anlamadım ki. alttan üste dogru incelecek teller? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 abuuu !!!nolur? ciddi bende merak ettiim:alıstın mı yani sen simdi ölee seslerin yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hah hazırlık sınıfında ben fludumu oyle çalardım, ters elle, müzik ogretmeni dalga gecerdi ama hep 90-100 alirdim sözlülerden:D onemli olan başarıdır bence, gitarda durum farkli mı olur bilmem ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 caiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ben senin yerinde olsam ayağımla çalmayı denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 g major basmaya çalış anlarsın :) tabi tellerin aynen durduğunu varsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bi kaç yerde sağlakların sağ el gitarı ters çalmaya alıstıktan sonra sol ele nazaran sağ ella daha rahat perde bastıklarını duymustum,alısması biraz sorun oluyomus ama sonra pis yardırıyomussun duyduğuma gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar