Noriendel Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 selam arkadaşlar ben ave. cypherda olanlar az çok tanırlar beni.. mage oynamaktan sıkıldım karaktemi priest ile takas ettim orktum ve aynı zamanda el morad oldum fakat oyunu başlar başlamaz gördüğüm ilk manzara hayak kırıcıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 a.s hoş gelmişsen arada çıkıyo tabii böle mallar takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuhm42q Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bırak şunları ya hayırlı olsun çok kapışcaz senle bende orcum cypherda :d ismin _cheter_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuhm42q Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bırak şunları ya hayırlı olsun çok kapışcaz senle bende orcum cypherda :d ismin _cheter_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar