dickymoo Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 herkes bu filmin sonunun çok çarpıcı etkileyici olduğu söylüyor fakat ben neden böyle diyorlar anlamdım sonunda klasik katille yüz yüze son kargo ile brad pitt in karsının ve çoğunun cesedi geliyor adam diyor benim günahımda kıskançlık falan diye bundan anormal olan ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bütün film boyunca pek cici tavırları olan hamile bir kadının kafasının kesilmesinin sana nesi çarpıcı gelmiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Alışmış kudurmuştan beterdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 filmin adi 7, cünkü 7 ölümcül ve tanri tarafindan asla affedilmeyen günah olduguna inanilir : ofke, açgözlülük, kıskanclık, oburluk, sehvet, gurur, tembellik fikri güzeldi yani bence, carpici da acikcasi kafa göz muhabbetine girmeye gerek yok carpici olmasi icin : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 seven nelere katlanmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 filmin sonunda karisinin kafasi paketle geliyor... burada brad pitt'i test ediyor bir envi katil. son gunahi da brad pitt islemis oluyor. bence oldukca anlamli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 e daha ne olsun sonu en carpici film butun film boyunca acaba nolacak noalcak diye dusunmemize neden oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar