KosPer Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 http://img342.imageshack.us/img342/4189/rogueearring2mf.jpg http://img330.imageshack.us/img330/1926/rol9ts.jpg http://img330.imageshack.us/img330/636/elfbelt1xq.jpg server cypher hepsi bugün 19:00 sawaşına girişte çekilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 dupe bitti dien oldumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tezgaha koymuş hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ahaha o kalabalıkta oadamı tıkırdatıp yanına bide 99999 m alıp kim gelcek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bunları program ıel dırek basıyomu yoksa kopyalayp uprage mı edıo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gods_of_Olympia Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 evet dupe bitti.. o itemler legal dupe denilen metodla yapılmış server onları legal gördüü için silinmemiş..her serverde tonla bu itemlerden var şu an..ve şu an dupe yapılmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yapılıyor yapıyorum ben varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gods_of_Olympia Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 olympiadasın sen !!11 +8 raptor istenmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sabah glave ile geziodunda =o acıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kenjoro sus sana bu forumlar kapalı herşeyin yalan ya herşeyin kimse seni iplemior görmüomusun çık git :) hayatın yalan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kes lan hacker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gods_of_Olympia Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 glave +8 ve raptor +7 var saol ikiside dupe diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 zhuuhuuhuhu +1165161 verdim sana ulan nedense herkes senin dolandırıcı olduğunu iiliyor arkadaşımmış yazanlar zuahua gir pazar alanına orda sürekli ilanlarım var ordan ekleyip item alan adamlar bi tane silinmiş yada bi tanesini dolandırmmı zuhauhua mallık bende çocuksun muhattap oluom kapansın bu konu ama forumlarda yazmak yasak sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ya sen kendn ben data hackerim falan demedinmi lan it ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 salak data hacker olmamla senin beni dolandırman arasında nası bir bağlantı var sorabilirmiyim sen harbi iyisin :) tamam kes yeter item pls deme bidaha özelime bile msj atmışın bunuda yalanlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 nerde dedim ss varm bak olm ana avrat gircem charı hackleyip süt dökmüş kedi ayağını şimdi.. ananıda al git burdan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 -1551541545 lol küfürbaz seni cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreed Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 orada gördünüz itemler benim itemlere benzio ama priest pendant +3 eksik klamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 mod yoq die küfür etme lamer...millet hackersa napcan sana mı girio hiç deilse kendilerini bi bişey sanmıyolar dicektim ama ortamo germek istemiyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar