Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 küçük erkek civcivlerin gençliğe adım attığında sölediği harf.ü ü üüüüü
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 zeytin bence mükemel bişi yapmişsin bir harf üzerine bu kadar şey yazabilmek bi yetenektir. hemde bu saat de. helal olsun.
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 *kafasını soğuk suya sokar* Ben iyi değilim sanırım. Başka harf varmı arzuladığınız?
Felix Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 f hakkında da düşündüklerini yazarsan sevinicem benim en sevdigim harftir neden bilmiyorum , bole bi fosforlu turuncu gibime geliyo surekli f.. şuh, seksi böle insanı kendine çağıran fln.. sanki fileçorap giymiş gibi hatta :)
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mutlu bir harf. Çok fazla derinliği yok. Kollarını açmış bir çubuk :(
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Birde kafasını eğmiş. Buruk bir mutluluk yaşıyor sanırım.
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hiçbir düşünür yoktur ki yaşadıgı çağda taşlanmamıs olsun
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ü harfinin benim için de onemi büyüktür zeytin, zamaninda neden klavyede bu kadar dışlanmıs diye sormustum paticikte. tabi o zaman "toplaşın adam dovuyoz" mantıgı yoktu, laf sokmak için insanlar birbirini ezmez idi, bi de lonely abi vardi:') özledim onu da bak şimdi.. *gözleri dolar wish you were here eşliğinde uzaklara dalar *
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 arkadasım, asabisin anladık ama bazi insanlar birbirini sevip saymayı tercih ediyor, izninle pls.
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kusura bakma ama teletabisinizzzzzzzz !!11!!birr!!11
Öne çıkan mesajlar