turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ben yanarım yanadırm +8 warrior çitine dex eklememe yanarım daha cok var böle rogueye heal bonus:D sizinde vardır kesin böle anılarınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 oyun almıyo konuscak bişe olsun diye yazdım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 rog a heal basmak hata değil ki.... talos tk nin altina yatarsan hp set giymen lazim yani büyük bi hata yapmiş sayilmassin ama warior a dex basmak :d adfasdas ben de yanlislikla +9 warior fp don bastim :d +8 shard dan once yakam dedim yanmadi :/( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 rogue ile talos tk altına girmem:D okadar ucmadım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 rogue ile talos tk altına girmem:D okadar ucmadım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ben uprage ı kendım yapmam ama alısverısten para kazanıcam dıe ucuz mnallar alırdım 5-6m uccuz dıe dıkat etemden +6/10 rogue ctin aldım sonra healt oldunun farkına vardım tabı zarar ederek satım sora :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 healt bonus okadar kötü deil.. str falan olsa neysede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kafayı yicem ya 1saattir giremedim 4tane +8horn bastım hiçbirini satamadan hata verdi allahın belası simdide almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 nihahah bow pils aga ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 gel verem girdim sonunda 18tane +7den 4tane cıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 beleşh ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 4 5gb canım bişe deil 20gbdensora bunlarsana fındık fıstık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 banada bi iron +8 masrafını verırım yapabılıyosunuz tabi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yapılır ama +1i 2tane +8horn la hemen hemen aynı fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ne param var ne char abijim beleş vereceksen açam bi char =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 olmas :D 20 gb neoldu adam sana vermiş hani sen 38lvl adam vermişin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 pff sen daha ordamısın onun dediği doğruda bizimki neden yalan ? charımı çaldı yardakçıları hemen bena yüklendi beni ko dan kurtardılar nediyim ? elinde onu dolandırdıma dair bi kanıtı yok ! varmı ss video.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ayrıca bendede yok ss video vs vs o yüzden uzatmıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 öle olsun bakalım git wow oyna sen eniisi yada git insanlık yararına bilgisayar oyunlarından vasgec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kafan iimi senin ya neden birileri bi başkasını çekemediği için durmadan laf sokar anlamıyorum çalıs seninde olur ş şekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yaw bişemi dedik yine lafı baskayerden anladın diyorum ki bu oyunu bırak işte hazır elinde car yokken kurtul bu oyundan rahatla sitresten kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bitane daha var onuda satamda zaten bıraktım soldat-silk road oynuom wow çekici gelmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 WOWDA GMLER DAHA DUYARLI YARDIMCI OLUYORLAR BÖLE DURUMLARDA HACK CART CURT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 pff wow çekici gelmedi dioz sen gm den bahsedion bence ko daha zevkli wow dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sen nasıl büyük yazı yazıon ya ben yazamıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar