turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 arkadaslar bu temple görevlerinde sonuna kadar canlı kalmak yetiryormu yada bütün canavarları kesmekmi lazım yada tam olarak nasıl yapılıyor bu görev? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 canlı kalacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kolay olsa herkezde temple itemi olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yaw mage bitirmiş görevi ben asasinle canlı kalamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 canlı kalma deilde bütün yaratıkları kesip canlı kalıcaksın ve öle cocuk oyuncagıda deil şimdi bug var o yüzden bitiriyolar yoksa borumu bu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bug ? nasıl yani nebugı bu yaratıklar saldırmıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 biras öle bişi zaten serverde bilmeyen kalmamış dicem ama bilmeyenlerde var ben bug kullanmam bug anlatmam sadece içeri girip bekliosun belli dk attack yabmıcaksın bukadarını sölim zaten temple girince anlıcaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 anlatmıcanda anlatcak ne kaldı anlatta herkez bilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 tepla girdim atak yapmadım onlar bana belli bi süre atak yapmadı sora bigüzel atak yaptılar neoldunu sasırdım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 şöyle özetliyelim templede 30 dk sag kalman gerek buna + olarak tüm yaratıkların ölü olması gerek 30 dk sonunda.şuan herkez bug kullanıyor bilmeyen cok az kii var bende bugı anlatmıycam burda ama.arkadaşın dedigi gibi girince görürsün zaten dip not: eger cok merak ediyorsan git ölsen dahi press ok deme 30 dk bekle eger içerde bugı kullanan varsa görürsün:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ne güzel dimi anlatıcak bişe kalmadıysa anlamışsındır kenjiro mu neydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 söle birsey olabilirmi? templeda selekt ceksek son 2dkda girsek oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 temple son 2 dk önce girebilme şansın varmı acaba ve belli sayıda alıyolar hiç araştırdınmı 4 party yani 32 kişi alıyordu sanırım [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 19:39 tarihinde, -Cursed- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 biliyorum 32kişide söle diorum tepla giricez içeri içerde slekt cekcem son 2dk kala bitmesinin oyuna gircem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kendini ya maradonda bulursun yada elmoradda :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 "yada elmoradda" nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar