-ryan- Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kis ayinin tam ortasi.bugun dogum gunum ve hasta yatagimda yatiyorum. hafifce aralanmis perdeden sizan isik yüzüme düsüyor. disaridaki kardan yansiyan günes isinlari, icimi isitiyor biraz da olsa. dizlerimi karnima dogru cekiyorum, ellerimi dizlerimin arasina sokuyorum, isinmaya calisiyorum, titriyorum... bir ara gözlerim kapanir gibi oluyor, arkamdan birisinin sarildigini hissediyorum, bir sicaklik... ozledigim sicakligin olmadigini fark ediyorum. hareket etmeye calistikca, yatagima gömülüyorum. sonra elimi tutuyor, sol avucuma tirnaklarini batirmaya basliyor. ensemde nefesini hissediyorum. kalbim hizla atmaya basliyor. sinirlerim geriliyor. lanet etmeye basliyorum duruma. sag elim ile görmedigim birseyin elini tutuyorum. tirnaklarimi ben de onun avucuna batirmaya calisiyorum. sonra birden bana "benim canimi acitabilecegini mi saniyorsun" diyor, boguk, kalin ama gürültülü bir ses. o an anliyorum ki bir karabasan kabusu ile karsi karsiyayim. sen olmasini istedigim anlarin bir karabasan olmasi ne kadar komik geliyor o an. gülmeye basliyorum. kabusum bile buna sasiriyor. psikolojimi yitirmeye basliyorum sanirim. ben sana sen giderken de soylemistim. asla yalniz kalmayacagim bu odada. gördügün gibi ne kabuslarim ne sensizligin beni yalniz birakmiyor. gözün arkada kalmasin giderken. elveda derken döktügüm yaslar. ictigim saraplar, kanima karisti hepsi. simdi sadece senin ardindan kalkip lavoba tükürüyorum. tükürüp cikan kanin delikten pismanliklarimla yavasca süzülmesini izliyorum. 7 subat / 06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 güzel bi yazı olmuş yaşadıklarınımı yazdın yoksa bian öle estide ortaya bumu cıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jewels Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 çok güzel ve içten olmuş devamını dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar