fattal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 arkadaslar savas sırasında orclar bizi runara kadar surukledi (karusta) savunma bolgesine girdim ve ordan basladım atıslarıma novalama filan tabi orclar hali ile bana atack yapamadı ve kendini bilmez hatta oyunu bilmeler resmimi cekmişler atackyapamıyoruz hile yapıyor diye ilk basta orcların dojo clanı ve ko forumlarına resmimi koyacaklarmış tabi haliyle kendimi savunmam lazım bu konuda ko forumuna baktım ama nasıl neler yapacagımı tam bilemiyorum yardımcı olacak varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 itemlerini başka chara aktar ve 5 vakit namaz kıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sagol cok guzel yardımdı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sen dalmıcaktın alt f4 çakacaktın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 en azndan itemleri kurtar şimdiden noolur noolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yanlış anladın sanırım benim yaptıgım seyde hile yokki normal orcların bize atack yapamadıkları yere girdim yani runar kapısına ve herkezde ordaydı ??? bu hilemi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 o zaman sorun yok neden kıllandın onu anlamdım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 diğer yapılan hilelerin yanında bu hile denemes :d saçma sapan 1 bug işde... aslında bug da deil saçmalık direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yaa hile olması deil anlıyorm ama adamlar ban yedirrse itemlern zarar görr silebilrler v.s v.s sen o yüzden itemleri başka chara al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 fattal bence senin pek endişelenmene gerek yok,farkındaysan güvenli bölgenin sınırları çizilmemiş,senin içinde veya dışında olduğunu anlayacaklarını pek sanmıyorum,,hatta ve hatta o ss yi dikkate bile alacaklarını düşünmüyorum... ama tabi charın banlanırsa bana gelip "sen bişe olmaz dedin die, üstündekileri boşaltmamışdım,şimdi giden itemlerimi sen vereceksin,dual roc + dual we +glass belt + iron nac + +8 lycoon, hadi bunları ver şimdi" die bi düşünceyle gelme :d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 +8 lycoan staff olmuyo melet +7 den geçmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ya orda bi hile yok bence bende ordaydım savas bittiginde kısım kısım şutlanıorlar kendi şehirlerine orda fattal la beraber bi mage daha vardı vurdum ama damage almıo cunku orası humanların safe zone u orda nova pillar ve bilimum şeyleri yedim ama olmedın saten sen orda fazla durmadın bence orda senın yaptıgın yanlış bişi yok orda suclu gm ler sizi orda bıraktıkları ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sagol soul team kardesim ama arkadaslarında dedigi gibi birsey olmaz diye bilyoroum ve hatta sende gozunle gormuşsun ve bunda yanlış bir seyim yoktu ama yinede icimde korkum var premium uyeyim ama yinede turk oldugum icin gıcıklık yapabilriler sagolsun oyundan birisi uyardı lark arkadasa cok tesekkur ediyroum orc olmasına ragman yardımcı oldu dikkatli ol dedi ama iste gıcıklık yaparlarsa diye kendimi en azından bir savunma yapmam lazım :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 iamlight dupede olsa kapak kapaktır demişlerdi ben lycaon +7 den 8e geçmio dediğimde :d http://img309.imageshack.us/img309/6788/lycaon8yokturlol4tl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 fattal en iyi savunma saldırıdır diye bi söz var ya... sen de dojo klanın warriprlarının kendini nasıl minorlediğini anlatırsın forumlarda hatta formatta kaybetmediysem bununla ilgili ss bile yollarım.. bir warr sinden bu kadar mı güzel minor basar kendine :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 valla su anda gözüm ko nun forumunda yeni acılan her konuya bakıyorum umarım gm nin boş anına deng gelmeyiz ihtiyac olursa senden o ss yi isterim yardımlarınız icin cok sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 la başlarım o dojo clanına gelsinler beni banlatsınlar o kadar kolaysa kim oluyo onlar böyle bi komik durumdan adam banlatcek bu dojo clanı önce oyunun kurallarını ögrensin orda rubar gate de aynanın yanında hiç bi orc bize dokanamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 fattal dojo clanından kim isim ver ben konuşayım ordakiler benim ark hepsi inş bir yardımım dokunurda ban yemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRK_MaHMuT Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 fattal bu konuda sana yardimci olim ban!(kimbupislik te eski ko dayken öle olmustu ve sonucunda 1 ay ban!). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 safe zone nin amacı düşünün bi savaşı kazandınız siz düşman meqanına geçene kadar kapının önünde 500 kişi çıktığın gibi öleceksin safe zone olmasa ozmanda savaşın cıvığı çıkacak mantıklı bişey yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bi saniye ya savaş kazanıp elmoradların runara (adı neyse) girdiğimizde çatır çatır damage yiyoruz. yanlışmı hatırlıyorum ? (yılda 1 gidiyoruz da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar