New Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 benim anlamadığım bişi var miralkolia nın ss lerine baktığımda 1 armor 1 garnment giyiyor ancak ben garnment seçtim başka hiç bir şey giyemiyorum bu nasıl oluyor yoksa bende mi bişi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 oyuna giren çıkmıyor galiba asdasdasd :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sorma ya bide biz girsek arklar sabah 7 de kuruluolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 armor tipimi nasıl değiştirebileceğimi solicek yok mu yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 tam olarak bilmiyorum ama ustundekiler sos olabilir cunku bende protecter kullanıyorum ama sos armorda takabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 armor ile protector beraber giyilebilir. ama garment tek olarak giyilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 armor giymek istiyorsan üzerindeki garment lerin hepsini çıkar sonra bi daha dene mutlaka olacaktır ... üzerinde 1 garment bile olsa armor giyemezsin.. armor giydikten sonra ... armor ve protector karışık giyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar