Picci Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 oyuna başlarken gold veya yellow seçeneği var ilk defa dmc oynuyorum anlayamadım bu seçeneklerin amacı nedir yazabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 biraz oynadım easy mode açıldı, bununla birlikte automatic on/off seçeneği çıktı bu seçenekte ne işe yarıyor anlamadım. bi cevap yazın ne oldu paticike böyle... [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 10:44 tarihinde, Picci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 oyna oyna gör diycem. automatic on da komboları kafasına göre birleştiriyor. automatic off da her hareketi sen yapıyorsun. silver gold ise bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 harbiden oyna gör yani =p çok zor bişey değil ki gerçi ben bunları bilmeden bitirdim bişeye etki etmiyor yani ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 söyleseydiniz bide? ben öğrenerek oynamak istiyorum goldla yellowun farkını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bilmiyoruz bilsek niye laf ebeliği yapalım allah allah ya çok merak ediyorsan açarsın google'a bakarsın en kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bilmiyosan neden laf ebeliği yapıyosun o zaman? kendin itiraf etmişsin yaptığın şeyi. googledada böyle bir bilgi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 aslında yapmıyordum laf ebeliği ama konuşma tarzın hoşuma gitmedi bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 The game now has a new continue system thanks to the addition of a new orb type. It will now ask for you to pick either a "Yellow" or "Gold" orb when starting a new game with either character. YELLOW ORBS - The original orb from Devil May Cry 3 that will let the player continue from the last checkpoint at the cost of a Yellow Orb. GOLD ORBS - The new orb type that will allow the player to have an infinite set of continues from the last checkpoint without using an orb and will allow the player to start from the exact point of defeat at the cost of a Gold Orb. www.gamefaqs.com DMC 3 Special Edition olduğu için burada bulunanların bir çoğu bunu bilmeyebilir. Örneğin ben normal DMC 3'ü bitiren biri olarak bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 @smoke eyvallah saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 orblar sana puan falan veriyor.. seni ilgilendiren green orblar bunları satın alabiliyorsun zaten altın gibi heykellerden. takıldığın boss olursa söyle. [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 17:08 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar