Theridone Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 1 ay once aldım bu karakteri. ne olur ne olmaz diyerekten sifremi degistirim dedim. msj attim heralde nick 46_tr olduu icin bakmiyolar. level 61 ama nickten kaybediyoz. böle giderse ncs basicam.. :p [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 14:07 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 gördüğüm kadarıyla premium üye değilsin,onlar için senin lvl inin veya türk olup olmamamanın pek bi önemi yokdur sanırım,premium olursan biraz daha hızlı cevap verirler bence... aynı türkiyedeki bürokrasi yani::)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Hayir. Bronze premium var ve her ay aliyorum. Orada gozukmuyor nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 o halde özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bnce tr ile alakası yoktur k2 nin hep yaptığı iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 benım bıldım apralı uye olamayna insiatifini kalıyor ama genelde paralı uyelere bıle msj vermıolar arkadasım gm ıle msn den konusuyodu cok mesgul galıba cok gec cvp yazıodu sora bakarız bır ara demıstı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar