Wayne Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 acılmıs ben giriş yaptım simdide download ypaıo baska girmiş olan yada gircek olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 en son denediğimde loading ekranında kalmıştım, dur bir daha bakayım :d. adım thorik bu arada, diğer karaktere ne salak isim yazdım hatırlamıyorum :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 acep aranızda oyuna girebilmiş şanslı birisi var mıdır? yeni özellikleri filan anlatırsa hiç fena olmaz :d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 flightpatler değişmiş böle bi uçtan bi uca gidiliyo galiba sonra yağmur gördüm çok hoşlaştım özellikle sesi çok güzel olmuş özellikle solo yaparken kafa dinlendirir henüz başka bişe görmedim ben zaten disconnect oldum nedense yine sıraya aldı 4000 kişi beklicam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hunter petlere hiçbi skill ööretilmio buhuhu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bir saniye...biz neden server lara giremiyoruz? bu test realm yuzunden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar