-ryan- Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kopya dvd olarak satin aldigim oyunu kurdum. ancak oyuna girip ayarlari yaptiktan sonra baslatiyor ve karsima siyah bir ekran disinda birsey gelmiyor. ancak sesleri duyabiliyorum. bu bir kopya cd korumasi midir? yoksa baska birsey mi?
kingpin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 aramaya inanmak yazıp hava tava yapacağına oturup arama yapıp bi güzelde link yapıştırıversen ne olurdu be bleda ?
-ryan- Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 arama yapmadigimi dusunerek yazman seni olmak istemedigin bir sifata sokuyor. her neyse, sorun directx desteklemeyen ti4200 kartimdan kaynaklaniyormus. 5200 ile denedigimde herhangi bir sikinti yasamadim. karsilasan arkadaslar icin bilgi olsun.
Bleda Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ryan aynı sorun daha önceki path of neo topi,clerinde söylendi konuşuldu, 2 cisi kingpin avukatmısın 3 bi zahmet manuel okuyamadınmı?
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hmm kırmayın birbirinizi en gral benim bi kere. bu arada nasıl oyun bu yaf güsel midir indirimmi?
Öne çıkan mesajlar