qweasd Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yeni bi online oyun >>http://www.kalonline.com/ paylaşayım dedim bilenler varmı die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 =) yeni değilki bayadır var bu oyun. ben oynamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 :)) ben yeni gordum ozmn ama new dio bi cok yeni online oyun cıkmıs hepsini denemek isterim okdr vaktim yoq :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bosuna indirmeyin kotanıza yazık.2saat bide patch falan yapicaksniz.lineagein yandan yemişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ben oynamıyorum ama acc'ım var arada giriyorum sıkılıyorum bazen bir sıkıyor anlatamam yani hele bir müzik var ama oyun kötü değil şahsen ko kopyası olmadığını düşünüyorum yani koya benzerlikler var ama 2;'si de mmo olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 iğrenç bir oyun başlamayın bence hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar