priest_mert Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 dün akşam aldığım pants of prophecy'e +150 mana yapmak istiyorum.thottbot ta flan araştırdım ve brd ye gitmem gerektiini öğrendim.ama hangi kısım olduğunu falan filan bilmiyorum.eğer bilen biri aşama aşama anlatırsa cok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 relic coffer key ile birkaç kapı açıp bazı item'leri düşürmeye çalışıyorsun ama tam yer ismi veremiyorum, ben de diger libram enchant'leri yapmıştım brd ile işim olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 brd de taş adamların olduğu yere gitcen atlas falan varsa ordan kolayca bulursun brd den den düşen anahtarlarla 12 tane kasa var onları acıcan onların içinden black blood düşmesi lazım 150 mana için gerekli olan item bi diyeride grizzly gum mudur nedir oda blasted lands ten questle aldığın item gerisinide parayla ah dan alıcaksın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 relic cofferları açmasına gerek yok bildiğim kadarı ile orda bi group geziniyo onların başı dark relic key mi neyse öle bişe düşürüyo ihtiyacın olan anahtar o... tüm kasaları açarsan da heart of mountain (q için) bide mavi item çıkan bi kasa çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 black vault denen yani coffer doorların olduğu yere gidiyoruz. orda duvarda bir resim var onu açıp ufak tabelayı okuyoruz bizim öldürmemiz gereken dark keeperın nerde spawn olduğunu yazar. 3-4 spawn noktası var biri de direk aynı oda. herneyse keeperı öldürüp dark keeper keyi lootluyorsunuz gidip ortadaki cofferı açıyorsunuz keeper keyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 black blood of the tormented denen itemı istiyor 150 mana. aynı chestten 250 armor ve 20 fire resist enchantları için gereken itemlar da düşüyor. burning essence ve eye of kajal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar