Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cypherda büyük değişim.pressoktan sonra ilk defa human (r1453r) klan zirvede

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 r1453r 7393718
2 heaven 7335139
3 thegangster 6514138
4 blackcats 5678521
5 giorgioarmani 5500885
6 justice 4611898
7 sex4fun 4234341
8 akincllar 3983674
9 endless 3814457
10 empireofwolf 3682481

birincinin bizden (human) olmasi guzel ama ilk 10 a baktigimiz zaman pekte iç açici bi durum olmadiğini görüyosunuzdur sanirim..ki bu birinciligin uzun surecegini sanmiyorum acikcasi.. keske surse..
Mesaj tarihi:
angelus gerçekten oyunu profosyönelce oynayanlardan biri. sanırım sadece kendisinin deil klanınında profosyonel oyunculardan oluştuğunu böylelikle göstermiş oldu. umarım birliktelikleri hiç bir zaman bozulmaz.
tebrikler ve başarılar...
Mesaj tarihi:
ange tebrikler.. uzun bir suredir.. el moradda hastalık halini alan shell giyenin clan acma sacmaligindan sonra dususe gece human i kendi adina toplamayi basarmissin.. umarim arkandan gelen clanlarda bu baslattigin isi devam ettirir.. sahsim adina ben elimden geleni yapairm..
Mesaj tarihi:
45 adamla birinci :d olm cypherda artık 1. heaven :d:d stuner arcanine children xphry d0wn olarak bizim takım heavenda artık zor heavenı geçmek

adamda buldum yarın kafesine gidip sayacam ytl yi alacam +8 dual shard ohh kebab :d
Mesaj tarihi:
45 adamla birinci :d olm cypherda artık 1. heaven :d:d stuner arcanine children xphry d0wn olarak bizim takım heavenda artık zor heavenı geçmek

adamda buldum yarın kafesine gidip sayacam ytl yi alacam +8 dual shard ohh kebab :d
Mesaj tarihi:
stuner.. okuması yazmasi olmayan adamla herhangi bir konuda tartismaya bile girmeyecegim.. serverin res atmasini ßekle... lliste guncellendikten sonra ßak clan kac kisi..
Mesaj tarihi:
angelus ally olmuşuz haberim yok :).
geçen gece dalma dalma dediler ama ben gıcıklığına gelip 1-2 kere vurdum :).

csw'de neyse ama cz'de ally olayını çözemedim.ne gereği var cz'de ally olmanın :p
  • Yeni Oluştur...