obl Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 öncelikle buradan angelusu kutlamak istiyorum.bugun itibariyle birbirinden bomba transferler yaparak klanını zirveye oturtu. izmir,beatitpunk,ssalut,aviendha,bubba ve my_immortal gibi kaliteli oyuncuları klanına dahil ederek humanların bölünmüşlüğünü biraz olsun engelledi.klanın 42 kişiden oluşması sanırım yarın çözümlenir.patlamasına göz yumulacağını sanmıyorum.buradan kendilerini tebrik edip,birlikteliklerinin uzun sürmesini diliyorum. not: mn gibi bi karakteri oyuna döndürebilirsen cypher halkı gerçek asasin nasıl olurmuş hatırlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 havamı atıyon aga kolun yanıyomu clan pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 artık greyt 5 lerde yanıo bug dan bol ne var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hahah harbiden lamer dolmuş bura a.q. ben ne diyom sen bana nedion? server açıldığından beri 2. kez human klan tepeye oturmuş diom sen bana hava mı atıon dion allah ıslah etsein ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 tesekkur ederım , ınsallah cok ıyı olcaz ..izmir fedakarlık gösterdi saolsun ..su an 35 kişiyiz ama rankıng de nedense 42 gözukuyo ama 35 kişiyiz .. bu bırlesmeyı el morad ıcın yaptık daha sıda olcak... not : ashqıya clanıda 1. olmustu bır ara benım kurdugum ılk clan angelus [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 22:19 tarihinde, ange tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noriendel Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 zirve mi ? ilk 5 mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 aqivoda 1. olduysa demekki 2. clan deilsin pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 way be hayret bır orc olarak tebrık edıorum ama uzun surecegını zannetmıyorum:) nede olsa orcum:) simokin lvl 64 155 k np in cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kenjuro cok gereksız bırısın mod olsaydı yine banlanırdın .. ne yazarsan yaz cvap vermeyecem bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 tebrik etmek laz1m. angelus kardes wolfang hacklendi mi yoksa karus ile mi oynuyor. geçen gece sabaha kadar adamin chariyla transfer yapiyorlardi. su an sana 6xx vuruyorum yakinda 1k'yi bulacak insallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 256 hanı zamanında bır topıc acmıstın bu nasıl paper mage dıye ...işte böle kendın güçlendın şimdi normal gelıyo dımı..ama bana malıce sız 1 k vurman cok zor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EscOrDie Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ne yaparsanız yapın kardeşim bu humanlarda birlik yok koyun gibi bunlar yarın bigün dagırlırlar yine xd zopa 60 lvl karus mage (tank mage die de bilinirim ...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EscOrDie Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 baktımda angelus un klanı suan 5. ve ilk 10 da 2 tane human klanı var buda biraz once solediklerimin ispatı olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreed Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sen o ilk 1.clandan benim karşıma adam çıkarsana 1 vs 1 atalım cyperda?ben ::505::.her şey 1. olmakla bitmio ilk önce adam olmak lazım hava atmammak lazım.bende istesem en iyi clana girerim ama arkadaşlarımı satmam!apsi 2k+ hpsi 3,5k+ olan bi asasianı her clan alır heralde :) [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 01:35 tarihinde, dreed tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 @dreed sen o ilk 1.clandan benim karşıma adam çıkarsana 1 vs 1 atalım cyperda?ben ::505::.her şey 1. olmakla bitmio ilk önce adam olmak lazım hava atmammak lazım.bende istesem en iyi clana girerim ama arkadaşlarımı satmam!apsi 2k+ hpsi 3,5k+ olan bi asasianı her clan alır heralde :) ____________________________________ muhahah hersey ap hp ile olsa ohoo :d birazda kabiliyet lazım seni tanımıyorum ama hiç ondan bahsetmemişsin xd artizlik yapma diosun millete kendin hava atıosun dinime küfreden müslüman olsa muhabeti işte xd bundan sonra bence bişeyi yaznadan önce iki defa düşün :pp [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 01:51 tarihinde, ItemList tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 aferın dreed helal teksın gecılmezsın.....devamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ya bu tip adamlar su kdr ap war şöyle itemlarim war demek için yaşio.. birakin yazsin çizsin.. ama sorsan dupe nedir bilmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNCaK Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ne güzel clan kurmuşlar sıralayama girmişler. ne karışıyosunuz. "helal olsun" demeye diliniz varmıyormu?. ille çamur atmak için bahaneler arıyo birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 tebrikz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cypher da oynamiorum ama ters cevap verenlerin inadına tebrik ediorum umarım kısa bir üstünlük olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bencede çokk ii oldu bu clan birleşmesi yanlız izmir charı sattı galiba ben öle haberler duydum ne kadar gerçek bilmiyorum.he bide sancak dün gördüm sizi scarlettle czde yan yana oturmuşunuz :d birbirinize slm verionuz hoşuma gitti valla :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 @ange walla zor da olsa sana 1k damageyi vuraca1m meraklanma :p. iwi kasmam gerek.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 tebrikler özenti 2 gündür clan liste bakmıordum başarıların dewamını dilerim :d __________________ pckopatus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sandstorm Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yaw humanların en kralları bi araya gelse noluyo ki hepimiz savaşlarda ve cz de görüyoruz neyin ne oldugunu ama yinede başarılarını kutlarım tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sandstrom dun c1 c2 cz yi esir aldık haberin yok :d ben bubba :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar