Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cypherda büyük değişim.pressoktan sonra ilk defa human (r1453r) klan zirvede

obl

Öne çıkan mesajlar

öncelikle buradan angelusu kutlamak istiyorum.bugun itibariyle birbirinden bomba transferler yaparak klanını zirveye oturtu.

izmir,beatitpunk,ssalut,aviendha,bubba ve my_immortal gibi kaliteli oyuncuları klanına dahil ederek humanların bölünmüşlüğünü biraz olsun engelledi.klanın 42 kişiden oluşması sanırım yarın çözümlenir.patlamasına göz yumulacağını sanmıyorum.buradan kendilerini tebrik edip,birlikteliklerinin uzun sürmesini diliyorum.

not: mn gibi bi karakteri oyuna döndürebilirsen cypher halkı gerçek asasin nasıl olurmuş hatırlar sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkur ederım , ınsallah cok ıyı olcaz ..izmir fedakarlık gösterdi saolsun ..su an 35 kişiyiz ama rankıng de nedense 42 gözukuyo ama 35 kişiyiz .. bu bırlesmeyı el morad ıcın yaptık daha sıda olcak...
not : ashqıya clanıda 1. olmustu bır ara benım kurdugum ılk clan

angelus

[ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 22:19 tarihinde, ange tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sen o ilk 1.clandan benim karşıma adam çıkarsana 1 vs 1 atalım cyperda?ben ::505::.her şey 1. olmakla bitmio ilk önce adam olmak lazım hava atmammak lazım.bende istesem en iyi clana girerim ama arkadaşlarımı satmam!apsi 2k+ hpsi 3,5k+ olan bi asasianı her clan alır heralde :)

[ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 01:35 tarihinde, dreed tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@dreed
sen o ilk 1.clandan benim karşıma adam çıkarsana 1 vs 1 atalım cyperda?ben ::505::.her şey 1. olmakla bitmio ilk önce adam olmak lazım hava atmammak lazım.bende istesem en iyi clana girerim ama arkadaşlarımı satmam!apsi 2k+ hpsi 3,5k+ olan bi asasianı her clan alır heralde :)

muhahah hersey ap hp ile olsa ohoo :d birazda kabiliyet lazım seni tanımıyorum ama hiç ondan bahsetmemişsin xd artizlik yapma diosun millete kendin hava atıosun dinime küfreden müslüman olsa muhabeti işte xd bundan sonra bence bişeyi yaznadan önce iki defa düşün :pp

[ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 01:51 tarihinde, ItemList tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...