Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rıvaldo vuruyoor. fenerbahçe bir puandan da oluyor.

shimana

Öne çıkan mesajlar

fenerbahçe nin şampiyonlar liginde sıfır çektiği sene son barcelona maçı. artık uzatmalar oynanıyor, fenerbahçe bir puan olsun benim olsun göt olmayayım derdinde. barcelona yanlış hatırlamıyorsam +6 da bir frikik kazanıyor. topun başında rivaldo:

- rivaldo vuruyooor. fenerbahçe bir puandan da oldu.

lolz =)
Sosyal ağlarda paylaş

merhabalar,

sizlerin nasıl insanlar olduğunu, görüşlerinizin nasıl olduğunu bilemeyiz, tahmin edemeyiz, ancak şu ortamda yapmış olduğunuz yazılarınızdan, yorumlarınızdan sizler hakkında bilgi, fikir ediniriz.

bizlere bu ortamda saygı ile yaklaşılmasını sağlayacak, bizler hakkında diğer üyeleri bilgi sahibi yapıcak kriterler bu public ortama gönderdiğimiz yazılarımız, yorumlarımız ve bizi temsil eden, tepemizde bulunan ismimiz, nickname'mizdir.

peki size soruyorum,

- bu ortamda size saygı ile yaklaşılmasını mı istersiniz ?
- yoksa bırak ya, dengesizin, karaktersizin tekiydi yörüngeye oturtuldu diye hakkınızda konuşulmasını mı ?

yukarıda değindiğim gibi bizi bu ortamda temsil eden, karakterimizi dışarıya vurmamızı sağlayan, görüşlerimizi belirten yazılarımız ise, biz seviyeli olalım, diğer üyelerin haklarını suistimal etmeyelim.gül gibi geçinelim.

- kisiye hakaret sorgulanmaksizin yaptirim sebebidir.
tekrar etmeniz halinde futbol bolumunden veya paticik forumlarindan uzaklastirilirsiniz.

- takiminizla dalga gecen birini gorup dellendinizmi?
derin bir nefes alin , sakin olun , [saygi cercevesi icinde] cevabinizi dusunerek verin.
hollaley sen kimsin lan tarzi yerine yani

- tarzindan rahatsiz oldugunuz kisileri ozel mesaj ve url ile birlikte bana veya mavi'ye ulastirabilirsiniz.

- rica ediyorum , hepiniz ogrenci/calisan kulturlu insanlarsiniz bunun aksini ifade edicek yorumlardan kacinin. [insanlarin sizin dagdan inme oldugunuzu dusunmesi hosunuzami gider?]
ne siz uzulun ne biz.

- güncellenen kısım [09.10.2005]

takımların isimlerini, futbolcuların isimlerini seviyeyi korumak için düzgün telafuz edip bölümümüze düzgün aktaralım.

febe, bejeke, 6s, f5, ifebe, amtu gibi yakıştırmaların bölüm içerisinde kullanımı yasaklanmış olup bu kelimeleri bölüme aktaranlar hakkında önce uyarı ve devam edilmesi halinde o kullanıcı hakkında işlem yapılacağını ve bu listede yer alıcağınızı ( bknz)bildiririm.

- güncellenen kısım [13.10.2005]

futbol karşılaşmaları ile ilgili konu açarken, konu başlığımızın veya içeriğinin ; karşılaşmanın hangi takımlar arasında olduğu, karşılaşma saati ve hangi tv kanalının yayınladığı, karşılaşmanın hangi tarihte olduğunu başlığımıza veya konu içeriğimize mutlaka yazalım ve yeterince açıklayıcı olmasına dikkat edelim.

kurala uygun olmayan başlık veya içerik görürsem ilgili yerleri değiştiricem ve bu başlığı açan kullanıcıya uyarı mahiyetinde bir ö.m atacağım.

- güncellenen kısım [02.11.2005]

a.k, k.g, sie tarzı küfür içerikli kısaltmaların kullanımı yasaklanmıştır.
kuralı ihlal eden kullanıcı önce uyarılacak, mesajı değiştirilecek kural ihlalinin tekrarı halinde ise kullanıcı bölümden uzaklaştırılacaktır.

- güncellenen kısım [23.12.2005]

bölüme atmış olduğunuz mesajların içeriğinde anlamsız, hiç bir şey ifade etmeyen asdasdfdsf ve benzeri harf, rakam kombinasyonlarını kullanmak yasaktır.
kuralı ihlal eden kullanıcı önce uyarılacak, mesajı değiştirilecek kural ihlalinin tekrarı halinde ise kullanıcı bölümden uzaklaştırılacaktır.

bölüm kurallarımıza aykırı hareket etmemeniz, mesajlarımızın içeriğinde, tahrik edici, kışkırtıcı, cinayet'e, intihar'a zorlayıcı mesajlar atmamanız, konular açmamanız için sizi tekrar duyarlı davranmaya davet ediyorum.

teşekkürler.
bölüm yetkilileri.

link olayı tam çalışmadığı için (ya da ben becerememekteyim) bunu direk copy paste ile koydum buraya. benim uçurulacağımı iddia eden arkadaşlar lütfen hangi madde ile uçurulacağımı göstersin, ya da hariçten gazel okumayı kessinler. belki patiye ilk girdiğimde belki bazı hatalar yaptım, fakat arkadaşlar öyle olmaz böyle olur diyerek beni uyardılar ve ben de önce bu uyarıları göz önünde bulundurarak ve de daha sonra her bölümün kurallarını tek tek okuyarak postlarımı adabıyla yazmaya özen gösteriyorum. lütfen sallama post atmayalım, başkalarının üzerinden post kasmayalım, eğer birşeyler hoşumuza gitmiyorsa bok atayım izi kalsın demeyelim. saygılar...

[ mesaj 04 mart 2006, cumartesi - 22:57 tarihinde, shimana tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 23:02 tarihinde, shimana tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

provakatif ve duzeysiz tartismalara sebebiyet veren post ve topicler , ceza sebebidir.

"göt olmayayım derdinde" kahvede degiliz malesef, her ne kadar gercek hayatta cok kullandigimiz bi "argo" olsada paticik futbol bolumunde bu tarz kelimeler yasaktir.

actiginiz topigin guncellikle alakasi olmadigi gibi, sadece tartisma cikarma amacli oldugunun farkinda degilmisiniz?

suanda modlarin yetkileri olmadigi icin topic kitleyip mesaj silemiyorlar, yoksa zaten coktan kitlenir/silinirdi actiginiz topic.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm. evet o söylediğiniz biraz provakatif olmuş olabilir. ama açılma sebebi kesinlikle o değildi. ben yurt dışında desteklemediğim türk takımlarını tutmayanlardanım ve bundan da utanmıyorum. sebebi ise, uefa kupasını aldığı sene galatasarayla sevindik galatasarayla üzüldük. arsenal maçındaki penaltılarda kalbimiz duracaktı. galatasaray kupayı aldı deliler gibi sevindik. sonra ne oldu galatasaraylılar her başarımızda "bizim uefa kupamız var oğlum. onu alın sonra konuşuruz gibi saçma sapan bir tavır içine girdiler. her ne kadar göt olmayayım derdinde provakatif bir laf olsa da futbol konusunda açılan her başlığın altında yapılan seviyesiz tartışmadan daha seviyelidir. açıkyüreklilikle söylenmiş bir sözdür. ha diyeceksiniz ki bu gibi laflar seviyesiz bir tartışma başlatır, hak vermekteyim ve de alınan fenerbahçe taraftarları varsa da özürlerimi kabul etsinler lütfen. sonuç olarak yanlış sözler kullanılmış olabilir gecenin bir yarısı fakat bunun karşılığı (zaten seviyesiz muhabbetten dolayı çok nadir girip baktığım) futbol bölümünden sizin daha önce de belirttiği ya da ima ettiği gibi şutlanmak değildir. saygılarmla...

[ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 23:25 tarihinde, shimana tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

evet o yıl fb tarihine en kotu deneyim olarak islenmistir ama dalga gectigin veya senin komik buldugun takımın milyonlarca taraftarı pati de de o takımı tutan 10 larca insan var..ne demisler anayasalarda bir kisinin ozgurlugunu kısıtlamayacagın sekilde ozgursun..bu her yerde forumlarda sokakta vs de ana kuraldır..sonucta yaptıgın kotu bisi ben ne yaptım ki plzx 3hu olaylarına girmeden ne yaptıgını dusun..yetkililerin yetkileri olsaydı ben ne yaptım ki : d demeden banlanırdın..

fb vuruyor 6 oluyor fb-gs maclarında gs tarihindeki en buyuk yenilgiyi alıyor :)) :dd bundan sora gs adını .s olarak degistiriyor..

ya da vee fb sampiyon oluyor bjk nin 13 puan gerisinden gelen fb bjk e fark atarak sampiyon oluyor..!!

diye topic acılsa bunlara gulecek 10 larca adam var komik plz : dd diyecek ama yazılmaz..eskiden yazılınca ban yiyecegini biliyodu herkes..tekrardan pati futbol bolumunun seviyeli bi yer olmasını gormek dilegiyle..

yukardaki ornekleri de konuyla baglantılı oldugu icin yazdım hic bi zaman bole hassas konularda aptal ca yorum yapmam..
Sosyal ağlarda paylaş

spor bolumu modu icin "benim uçurulacağımı iddia eden arkadaşlar lütfen hangi madde ile uçurulacağımı göstersin, ya da hariçten gazel okumayı kessinler." demissin onu da ayrica kutluyorum...

ps: actigin basligin yanlis oldugnu anlaman icin benzer sekilde basliklar acabiliriz ister. ornegin ;
goller 5 de kalsin diye kasiyorlar ama olmuyor 6 da geliyor, o ne kale ye bir de futbolcu girmis 7 mi yoksa?
Sosyal ağlarda paylaş

hocam bakın. pardon dedik eywallah dedik diye üstüme gelmeyin. söylüyorum. bu tip başlıklar açılabilir. kimse de karışamaz. kimdir bu futbol bölümünün yetkilileri. kuralları okudum ama yetkili ismi göremedim. fazla takılmadığım için de bilmiyorum. bana kullanıcı adını söyleyin. gidip onunla tartışayım. gönderdiğim post taki bir söyleyiş yanlış "göt olmayayım derdinde" bunun dışında böyle başlıklar açılabilir. açılamaz diyen yetkili de lütfen pm atsın konuşalım tartışalım. saygılarımla...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...