CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bence en büyük hatan sürekli kaçmak olmuş gibime geliyo,en azından dönüp birkaç damage vursan,şaşırtıp kaçma şansın daha çok artar gibime geliyo,neyse işde... güzel kombo,tbr batu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 normalde assianlar kovalarken kaçmak yatmak demek ama ben zaten kacmıyom nromalde lag girdi az sonra bir baktım hp bitmis nerdeyse ondan sonra donup vursan nolcak xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 e zati lag varsa bu combonun 3 sn de yapıldığını bilemeyiski combo ii dir kötüdür denemes... bence tabi belki 2 li vuruşları yavaş yaptı :) artı bu char elmi değiştirdi acaba ? bu charla oynayan 1 ark vardı ve benim msn de daha geçen combo öğretioduk benmi karıştırıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 lagda yapılması gereken en mantıklı şey; bir anda ters yöne koşup gate çekmektir die düşünüyom,senin fırsatın olmamışdır o ayrı,bilgi olsun die sölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sen karıştırıyosun bence trimo,batu eski üyelerdendir,ve kombo bakımından oldukca iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 @captaincyclone dediğim gibi karıştırıo olabilirim. :) neyse np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 o comboyu 6 sene çalışsa bile yapamayacaklar var :d ama genede iyiymiş severim runb1atch ı ve program yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 valla flame talia benim çok işime yarıo şansa çıkmıştı bıtane talia yi giydigim zaman mage gruplarının arasına cok rahat girebilip birini alıp /town yapabiliodum. ya bu arada bu talia yı repair şansımız yokmu?scroll vs şeylerle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 var. her cz ye girdiğinde 1 ark ın senin merch den çeksin sonra merch e kosun sen çek :) loading yapmadığın sürece durability in 5k olucaktır. ama inan uğraşması zor gelio :p [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 17:12 tarihinde, TrimoVax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 talia ların tamiri yok diye biliyorum dagger ile spear talia almsıtım adamlar cz de acid ata ata yaktılar :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 endless_night tamir yok bug var miss :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 dun arenaya gittim adamlar orda bile acid atıyo 0_o 4 kere repair yaptım xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 no program beyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ahaha endless işte sana razorrrrrrrrrrrrrr combosu :) aynı cafede oynuyoruz batuyla yapar böyle acımaz runb1atchrun aglatir işte :d marlon'a sormuşsun böyle combo yedinmi diye aynı partydeydi bugün bizimle:d:d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 batu arenanın acısı hala kalbimde ama sen dur bunun rövanşı çok pis olacak :) yaw ilk defa bir asas karşısında bu kadar ezildiğimi biliom. kale savasında bile nychris şarbon yanınca lf limişti ama eskiydi o gunler ah ah :d ulen yıkacam senı batu bak gör itemleri tamamlıyım bittin sen :p can senıde yıkacam. eskisehır cafesını yıkarım sızı yıkamazsam :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar