Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arch enemy?? omfg

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

az önce hayatımın şokunu yaşadım, arch enemy hakkında hiç bilgim yoktu, çektim 4 şarkısını birden :)

dinledim, dedim children of bodom gibi bişi.ark bana "female vokal" dedi, yıkıldım.şok oldum :)

we will rise şarkısı da çok güzel tavsiye ederim, çok ilginç vokal valla..
Sosyal ağlarda paylaş

çok iyidir arch enemy. şu aralar çok sık dinliyorum. we will rise klasik de nemesis kral şarkı. artı sadece "female vocal" değil "super hot female vocal"

edit :yeni dikkat ettim children of bodom gibi demişsin. alakası yok. biraz daha dinlersen anlarsın zaten.

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 22:58 tarihinde, Rebelution tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

evet guzeldir, burning angel sarkısı ozellikle. let the killing begin, aces high bul dinle seversin
edit: eklemeden gecemicem instinct ve stigmata da var,
of dinleyesim geldi yeniden

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 23:02 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

rebelution hem doğru söylemiş hem yanlış, children of bodom gibi değil ama alakası yok hiç değil.

oldukça sağlam bir gruptur, ailecek severiz. yalnız bu ablanın vokalleri processor yardımıyla bu hale geliyor haberiniz olsun, abow garı nası böürüo laaaa demeyin yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu çatlak nil için 4defa upload ettim(her seferinde mi iptal olur dengesiz rapid) aceshigh'ı sebeplenmek isteyen için buraya da koyayım dedim hazır dopigi açilmiş, afiyet ossun
http://rapidshare.de/files/14617140/arch_enemy_-_aces_high.mp3.html

edit:
arch enemy aces high kelimelerinin ilk harfleri buyuk olucak, bi zahmet duzeltin:)

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 23:45 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...