Sabrina Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 az önce hayatımın şokunu yaşadım, arch enemy hakkında hiç bilgim yoktu, çektim 4 şarkısını birden :) dinledim, dedim children of bodom gibi bişi.ark bana "female vokal" dedi, yıkıldım.şok oldum :) we will rise şarkısı da çok güzel tavsiye ederim, çok ilginç vokal valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 çok iyidir arch enemy. şu aralar çok sık dinliyorum. we will rise klasik de nemesis kral şarkı. artı sadece "female vocal" değil "super hot female vocal" edit :yeni dikkat ettim children of bodom gibi demişsin. alakası yok. biraz daha dinlersen anlarsın zaten. [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 22:58 tarihinde, Rebelution tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 evet guzeldir, burning angel sarkısı ozellikle. let the killing begin, aces high bul dinle seversin edit: eklemeden gecemicem instinct ve stigmata da var, of dinleyesim geldi yeniden [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 23:02 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 evet yeni dinlediğim içinndir. dediklerinizi çekicem hoş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 dead eyes see no future, diva satanica, dead bury their dead, instinct, enemy within Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 gayet harika bi grup.. isveç deathin en başarılı örneklerinden de vocalist hanımefendimiz japonyada yaşio galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 dory'cigime +1 heart of darkness ve ravenous da dinlenilesi sarkilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hatun almandır bu arada (dimi lan? emin olamadım) grup isveçli ayrı -gırtlak kanserinden korkmuyoru musunuz? -isveç için ölürüm diyaloğuyla gönüllerimizde taht kurmuştur kendisi. [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 23:02 tarihinde, Rebelution tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ravenous'un gitarları kasınçtır biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ben sevmiyorum ama bagyan arkadas kirik biraz pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 rebelution hem doğru söylemiş hem yanlış, children of bodom gibi değil ama alakası yok hiç değil. oldukça sağlam bir gruptur, ailecek severiz. yalnız bu ablanın vokalleri processor yardımıyla bu hale geliyor haberiniz olsun, abow garı nası böürüo laaaa demeyin yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bu çatlak nil için 4defa upload ettim(her seferinde mi iptal olur dengesiz rapid) aceshigh'ı sebeplenmek isteyen için buraya da koyayım dedim hazır dopigi açilmiş, afiyet ossun http://rapidshare.de/files/14617140/arch_enemy_-_aces_high.mp3.html edit: arch enemy aces high kelimelerinin ilk harfleri buyuk olucak, bi zahmet duzeltin:) [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 23:45 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 aces high, güzelmiş.şarkı zaten güzeldi, iyi yapmışlar tşk. live görmeden de inanmıorum yani sölediğine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 angela gossow'daki ses gibi ses bi tek otep'in solistinde var zaten, onu da öneririm hatta : p bu arada, arch enemy gayet güzel bir grup bence, dead eyes see no future tartisilmaz cok kral parcadir, kilometre tasidir vesairedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 angela nın olmadığı stigmata albumunu pek severim bende,ama angelayıda severim, herturlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar