iamLight Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 açıldı lem ban ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jacklee Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 olimpiada 62 lvl charım banlıydı fakat dün öylesine girip bakiyim dediğimde banı açılmıştı çok mutluyum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bol şans [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 14:00 tarihinde, TrimoVax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ben işimi şansa bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 neden ban yemştnz ayıptır sorması?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bi anlasam bende kimi glitch diyo kimi bilmem ne glitch de yapıyordum bi aralar ama sonlara doğru bıraktım açıldı ya ama amulet of dex i silmişler onu anlamadım 3 kere dupe wipe den çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 doğrudur sen işini şansa bırakmassın... yakup un char kimde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 onu yakupa sor ben gerekli açıklamayı cem abiye yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 özgüüün oyunu bırakıyom yaptıklarına bak ben size ne yaptım bi charınıza sahip çıkamadıysanız benim sorunum mu her şeye rağmen pelerin görevime yardım etmeliydiniz ama onuda yapmadınız değerimi zaten anladım yaptık görevi sorun değil hemde bişey soracam rekor kimde yani hızlı kesme olarak bizde hızlı yaptık bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 @yiğit "özgüüün oyunu bırakıyom yaptıklarına bak ben size ne yaptım bi charınıza sahip çıkamadıysanız benim sorunum mu her şeye rağmen pelerin görevime yardım etmeliydiniz ama onuda yapmadınız değerimi zaten anladım yaptık görevi sorun değil hemde bişey soracam rekor kimde yani hızlı kesme olarak bizde hızlı yaptık bilen var mı ? " bu dediklerinden 1şi anlamadım :( benden ne istedinde yardım etmedim veya ben hangi chara sahip çıkamadım. benim gördüğüm dm keserken sen 1mage de idin sonra yakup un charla girdin 1 gün sonra idi sanırım veya 2 veya 3 yakup un char big in shield i çaldı ben yiğit falam veya ben yakup dierek adamı kandırdı biri. şimdi power_69 a pm atıorum hemen küfür edio falam filan neyse umurumda deil ne oldusa oldu ama ben seni 2 yıldır tanırım senden çokda abini beni çok ii biliosun yiğit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ve ayrıca çok ii biliosun biz kurallara bağlı yaşıyan insanlarız.. ii biliosun. bu clanda pelerine yardım , arklara np lazım , şuna şu lazım buna bu lazım gibi sebeplerle çıktınmı giremessin bu uğurda kaç kişi gitti biliosun bunun sonucunda bana clandan çık 2 dk pelerin al bana deseydin bende yapmazdım kurallar laf olsun die konmuyor.. ve sen tüm bunları bilerek girdin ve saygı duydun e ne die şimdi ebük gübük yapıoruski. kal sağlıcakla. ii forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar