Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kafana taş mı düştü gm ?


iamLight

Öne çıkan mesajlar

özgüüün oyunu bırakıyom yaptıklarına bak ben size ne yaptım bi charınıza sahip çıkamadıysanız benim sorunum mu her şeye rağmen pelerin görevime yardım etmeliydiniz ama onuda yapmadınız değerimi zaten anladım yaptık görevi sorun değil hemde bişey soracam rekor kimde yani hızlı kesme olarak bizde hızlı yaptık bilen var mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@yiğit
"özgüüün oyunu bırakıyom yaptıklarına bak ben size ne yaptım bi charınıza sahip çıkamadıysanız benim sorunum mu her şeye rağmen pelerin görevime yardım etmeliydiniz ama onuda yapmadınız değerimi zaten anladım yaptık görevi sorun değil hemde bişey soracam rekor kimde yani hızlı kesme olarak bizde hızlı yaptık bilen var mı ? "

bu dediklerinden 1şi anlamadım :(
benden ne istedinde yardım etmedim veya ben hangi chara sahip çıkamadım. benim gördüğüm dm keserken sen 1mage de idin sonra yakup un charla girdin 1 gün sonra idi sanırım veya 2 veya 3 yakup un char big in shield i çaldı ben yiğit falam veya ben yakup dierek adamı kandırdı biri. şimdi power_69 a pm atıorum hemen küfür edio falam filan neyse umurumda deil ne oldusa oldu ama ben seni 2 yıldır tanırım senden çokda abini beni çok ii biliosun yiğit...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ve ayrıca çok ii biliosun biz kurallara bağlı yaşıyan insanlarız.. ii biliosun. bu clanda pelerine yardım , arklara np lazım , şuna şu lazım buna bu lazım gibi sebeplerle çıktınmı giremessin bu uğurda kaç kişi gitti biliosun bunun sonucunda bana clandan çık 2 dk pelerin al bana deseydin bende yapmazdım kurallar laf olsun die konmuyor..
ve sen tüm bunları bilerek girdin ve saygı duydun e ne die şimdi ebük gübük yapıoruski.
kal sağlıcakla.


ii forumlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...