Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Numb Showcase.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

buda horace kardesin yogun istegim uzerine yaptigi bir myung calismasi. bunun bide myung ın ortadan ikiye yarılan versiyonu vardır onuda bulabilirsem aticam :)
[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.

[Bu mesaj Numb tarafından 09 September 2003 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:

buda horace'yle gitar gitar diye kafayı yediğimiz zamanların ürünü :) Horaceden bass shop 2.
[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.

Mesaj tarihi:
Ehe lan varya bi yaptığıma iyi desen zaten şaşıcam :)
Neyse düşersin sen gitar çalarken elime bu neydi ya falan o zaman görüşcez :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Mesaj tarihi:
eha işte tipik bir basist daha namı diğer bascı :) bu tip arkadaşlar nedense kendilerini hep ayrı tutmak vede yüceltmeye calişmaktadadırlar :) zaten yücesiniz arkidaslar bunu dillendirmeye gerek yok :)
biz bascıları seviyoruz iyidirler tabiki. içimizden insanlardırlar .. fakat nedense kendilerini soyutluolar:) hayır o gitar diil bas:) bende bascı diilim basistim :) hepinizi seviyoruz arkidişlar :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.

[Bu mesaj Numb tarafından 09 September 2003 17:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eiwala bende öyle anlamıyorum işte :) nop yani. bencede bas gitardır. ben mesela birisi bas diyince bas gitarmı bas flutmu bas saksafonmu diye sorarım :) yani kötü bişi demiom senne alakalı. zaten bunun yeri burası diiil :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
Mesaj tarihi:
Myung'u bayağı beyendim. Ama diğerleri o kadar güzel olmamış. Biraz daha çalışman gerek. Ayrıca kendini PS de geliştirmenin en iyi yolu mümkün olduğu kadar az filter kullanıp, manual olarak istediğini yapmaya çalışmaktır. Tavsiyem olsun.
Mesaj tarihi:
hemen bakıyoruz arkadaş myung haricindekileri begenmemiş. :) yani senin yaptığın basslarıda icerio bu euehu dolayısıyla seninde çalışman gerekio daha :) çoook çalşman lazım çoooookk..:)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
  • Yeni Oluştur...