Numb Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 earlier.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Earlier too.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Again.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 buda horace kardesin yogun istegim uzerine yaptigi bir myung calismasi. bunun bide myung ın ortadan ikiye yarılan versiyonu vardır onuda bulabilirsem aticam :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.[Bu mesaj Numb tarafından 09 September 2003 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 buda horace'yle gitar gitar diye kafayı yediğimiz zamanların ürünü :) Horaceden bass shop 2.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Seninkiler baya kötü de benimkiler bakıyorum da harbi süper olmuş... Nerden buldun çıkardın bunları lan![hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Ehe lan varya bi yaptığıma iyi desen zaten şaşıcam :) Neyse düşersin sen gitar çalarken elime bu neydi ya falan o zaman görüşcez :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 oh çok iyiler özellikle myung taptım yani.[hline]Stick me with pins Peel away my skin Pluck out my eyes I can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 myung harbiden guzel gitar dizaynlarini pek begenmedim ama :) basarilar arkadaslar cok calisirsaniz bi gun bnm ki gibi minimalist yapitlara imza atmaniz icten bile diil biz basistlerde her sanat dalindan anlioruz kardesim...[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]Talk to the hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 doğrusu "işten bile değil"dir sevgili ufo müzesi tanıtıcısı arkadaşım.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 eha işte tipik bir basist daha namı diğer bascı :) bu tip arkadaşlar nedense kendilerini hep ayrı tutmak vede yüceltmeye calişmaktadadırlar :) zaten yücesiniz arkidaslar bunu dillendirmeye gerek yok :) biz bascıları seviyoruz iyidirler tabiki. içimizden insanlardırlar .. fakat nedense kendilerini soyutluolar:) hayır o gitar diil bas:) bende bascı diilim basistim :) hepinizi seviyoruz arkidişlar :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. [Bu mesaj Numb tarafından 09 September 2003 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 isten dogru aliskanlik oldu hep icten derim soyutlamiyorum cnm aletin adi bastir gitar diyince normal gitar anlarim ben[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]Talk to the hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 eiwala bende öyle anlamıyorum işte :) nop yani. bencede bas gitardır. ben mesela birisi bas diyince bas gitarmı bas flutmu bas saksafonmu diye sorarım :) yani kötü bişi demiom senne alakalı. zaten bunun yeri burası diiil :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 yani bas çalıyom diyen birine aa bas darbuka mı çalıyosun demek de saçmaymış hakkaten. sonuçta bi şekilde bas artık bas gitar manasında kullanılan bir kelime olmuştur.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Myung'u bayağı beyendim. Ama diğerleri o kadar güzel olmamış. Biraz daha çalışman gerek. Ayrıca kendini PS de geliştirmenin en iyi yolu mümkün olduğu kadar az filter kullanıp, manual olarak istediğini yapmaya çalışmaktır. Tavsiyem olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 uehuehuheuhee... sana dio horace :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hadi lan sana diyo asıl. bak benim yaptıımı nası da beğenmiş hemen anlayan organizma... sen sürün daha. :D[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 11 September 2003 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hemen bakıyoruz arkadaş myung haricindekileri begenmemiş. :) yani senin yaptığın basslarıda icerio bu euehu dolayısıyla seninde çalışman gerekio daha :) çoook çalşman lazım çoooookk..:)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar