dunno Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 alışkanlıklar bağımlılık yapar. alışırsın onun hayatında olmasına, baglanırsın, kitlenir, o olursun. ** bir zamanlar; tek alışkanlığı, alışkanlıklarını bırakmak olan bir adam varmış. neye alışsa onu bırakıyormuş hep. birkaç gun erken uyansa bir sonraki gun bir turlu kalkmıyormus yataktan. birkac hafta tembelse sonraki hafta yerinde durmuyormuş bir an. birkac cumleyi noktayla bitirmişse sonrakine ünlem; iki gün kendi yemeginden verse kopegine sonraki gün yem koyuyormus. bir yıl bencilse obur yıl yardım derneklerinde, bir yıl saraydaysa sonraki yıl caddelerde dolanıyormus. bu adam, alışkanlık bırakmaya alışan; bir gun tahmin edersiniz ki alışkanlıklarından vazgecmekten bıkmış. ve neye alıştıysa ona bağlanmaya karar vermiş. "bugüne kadar hep yaşıyordum o zaman yaşamak benim alışkanlıgım" demiş. "buna tutunmalıyım" sonsuz olmaya karar vermiş. ama alışkanlılklar bağlar kendine. dayanamamış adam, yazık intihar etmiş. ölmüş ölümden sıkılmış "ne yapsam ne yapsam" demiş, bi gece rüyama girmiş. "beni anlat insanlara! ölümsüzlügüme donmek istiyorum" "anlat ki yazılarında 'yaşayayım' emrediyorum!" sonsuza kadar devam edecek bu adam boyle sanırım. olecek yaşayacak alışkanlıkların alıştıramadıgı, şapşal düşümün tutarsız adamı . ! . ? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ilginç bi yazı hoşuma gitti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bence de ilginç olmuş.. yani bu tarz bi yazı okumadım zannedersem, eline sağlık.. bu adam, alışkanlık bırakmaya alışan; bir gun tahmin edersiniz ki alışkanlıklarından vazgecmekten bıkmış. ve neye alıştıysa ona bağlanmaya karar vermiş. bir gün bu adam, hiç bir şeye alışamamaktan bıkmış ve hayatında onu ne etkiledi ise ona bağlanmaya karar vermiş.. gibi olsa sanki daha iyi olur cünkü cümle düsük olmus. ve son satırları birkez daha gözden gecirmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 cok guzel olmus.gercekten fazlasıyla begendım.tebrık ederım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 alooooooooooo! dunno sana dedik : ) ele$tirileri kaale al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ben beğendim =))) bana da uğrayıversin bir ara. [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 00:39 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben sevmedim açıkçası, etkileyemedi beni. bir de köpeğe verdiği yem değil mama olacak sanırım. saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 cok pardon bi ara bakamadim paticiime goremedim elestrileri... genelde pek bisey yazmıyolar bu kadar yorum gorunce sasirdim=) saolun varolun=9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar