Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 clan aga item pilis cilerdensen normaldir tabi anormal durum yok ama 2 3 gün içindedediysem o ben deilim janems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 2 3gün deil yaklasık 1 ay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 şu beramustada turk lokumu ne bi eleman vardı oda sendin demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ayrıca senden item istememe gerek yok benim itemim bana yetiyor carı bana satsaydın 3milyardan fazlda param var olimpiada lvlimde suan dusuk sayılmaz 60oldu sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 beramusla hiçbir alakam olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 iimiş olympiada nik alabilirmiyim janem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 oyuna gel pm atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 nevermind nevermid 2side benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hangi charla gelem olympiada char yok ark ın var ama oda human ö.m dan gönder nikini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 herneyse adını hiç duymadım thx4bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 görmemen dogaldır czye gitmiyorum 61 62y kadar ama o1de tezgahlara bakarsan görcegine eminim ticaretle urasıyorum buaralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sen takma beni gavur takliti yap git cash felan al human ol eminente gir cok basarılısın turk oldugun hiç anlasılmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 emin ol hiç premium almadım ..! benimle alıp veremediğin nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ayrıca eminent cash alarak geçmedi humanların durmadan kaybettikleri için durumun eşitlenmesi için clanca nation transfer yaptılar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 senle alıp veremedigim hiçbirsey yok ama su oyunda lvl kasmak yada baska amaclarla turk oldugunu saklayanlara gıcık oluyorum ve bunu sende yaptın bu foruma uye oldugundan sana patladım sanırım kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yani hata var eminent cash aldı demedim git cash al human ol dedim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ben bu foruma senden önce de takılıyordum bilmiyosundur belki bu forumdada change name die bişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 dorudur ben bu forumda cok eskilerdenim die biriddada bulunmadım ama turk oldugunu saklaman beni sinir etti neyse hersey gecti bitti hadi sana kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ya nie sinir edio ben türkümm die shouttan bağırayımmı ? sen ya party istedin ya bişi istedin durduk yere gavurculukta ıynamam ben olayı anlat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 clana gavur olarak girdin ve ben sana turksun deilmi die pm attıgımda sen what ? öisareti gibi cvplar verdin englsh pls vs vs yazdın neyse takma salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 tamam hatirladim şimdi stopme nin claniydi o demi ? dm de kesmiştim o gün yok stopme i deniordum nededi o clan chattan hatirladinmi ? bi kaç dm kessin yolumuzu bulaliim utlariz die bende ilk çikan itemde disbandi bastim joe daltonuda aldim clani daittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jacklee Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 konu patlamış :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 valla olan biteni bilmiom salla geçti artık ama turkolarakta kesebilirdin neyse hadi cok uzadı daha +8horn basıp satacam:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yok hepiniz yüklendiniz bana millet glave ile gezeken sheller +6 raptor falan sağlam adamdik sizin clandakileritem pls aga falan diolardi sonra küfür basti hepsi sende ettinmi bilemiycem tam hatirlayamiyom neyse bosver bb (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 iice ikili tartışma platformu olmuş konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar