LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bubba 1 hafta arallıklı 2 ban yedi ve 2 güne kalmaz ikiside acıldı. ve hiçbir itemi silinmedi.bu adam gm desteklimi? bubba acıklama yap cabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 benim arkamda bigbird yok ama bigbird le kavga dövüş anlaşıyoruz. benim arkamda dostlarım var ve bana yetiyor..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hahaahah yakında pmler gelmeye başlar bubba'ya "dost plz", "dost msni plz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 :d yaw zaten 5 dk da 50 tane pm geliyor hepsine cevap yetiştiremiyorum. hazır firsat bulmuşken cevap yazamadıgım pm ler özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 zaten herkes bi dost bi arkadas edinmis bi sekilde işlerini yola koyuyo zaten.. 10 kez ban yer 10 uda acilir.. item lari gitmez, yenileri gelir icabinda.. ondan bosuna konusmaya gerek yok.. hepiniz bu yolda dewam edin emi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EscOrDie Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 leavemealone bence sende de bişiler var sadece sende deil sizin klandan kokular gelio artık uniqleriniz + kacsa ve 130 spear deff+760 deff e nasıl 400+ vurabiliosunuz anlayamıorum... zopa 6o lvl karus paper mage np:220k (charıda satmayı düşünüorum ayrıca ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kedidir kedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ya sıkılmadinizmi her seye kedidir kedi yazmaya.. duzgun yorum yapsaniza bişi yazicaksaniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 cypher'in ad1 önceden konulmus zaten sux server diyorlar yani eglencelik bir server. bigbird beni de banlad1 ama 24 saat bile sürmedi ban. açt1rmas1n1 biliyorsan açt1r1rs1n gm destegi diye bisey yok gm'e karsi kendini iyi savunma diye birsey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreed Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ben ::505:: bubbaya laf söylemeyin.sende alırsan gold premium,her allhın günü kc.seninde banını açarlar.azda adamların suyuna gideceksin bida olmaz abi vs alltan alcan açılar.çok ban açtırdım.ingilizce tercümanıyım!herkese yardım edebilirim oyunda pm pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ecor gel bana 900 vurayim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ::505:: sende ne zmn beri tecümanlık yapıyon :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 evt arkadaş server başından beri gold pre var bende. teşekkurler 505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 premium'u gold diye kendini bişey sananlara karşı ne yapmamız gerektiğini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ya tamam olayi uzatmanin anlami yok. kg'su 3 ytl peynir ile kg'su 15 ytl peynir'in tadi ayni mi? ne demis atalarimiz "para konusur." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 meel sen hep karşı taraftasin uyumsuz bir insansin nedir abi derdin. 2 benım sigara ve pre masrafindan başka dogru durust masrafım yok + lvl 68 im kasıyorum wariorum her zaman kosp party bulamıyorum gold pre de %30 fazla exp. geliyor bunun icin gold pre kullanıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 escor mucx . bana cs cekip şekil yapma. ha bu arada unqlerm +4.mucx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 escor mucx . bana cs cekip şekil yapma. ha bu arada unqlerm +4.mucx. 130 spear deff+760 deff e 400+ vurmak insana böle şeyler yazdırabilio demek ki. akıl fikir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 @leavemealone senin ve devils_dance hakkında pek iyi şeyler düşünülmüyor karus tarafında itemlarınız + vuruş hızınız vs hakkında bence sende bi video çekde akla kendini =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 a full length leavemealone pk video is coming soon. be patient.mucx all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 lol leaveme kral warriordur laf yok ona... (mole) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ty kankam . :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cafe kapanıodu canınız sıkıldı? ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ehuehuehue onun gibi bisey:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 mole ortalarda görünmüyorsun 70 mi olacan yoksam sen de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar