Felis_leo Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bu filmi izleyen war mı hiç?sinemalarda gösterilmedi..ama izlediimm en güzel film gerçekten herkesin izlemesi lazım..lütfen gidip kiralayın şu filmi..çok sanatsal bi film..modigliani bir ressam picasso ile kapışıo fln..kısacası kütfen izleyin ve önerin...!!!!!1*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felis_leo Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 isteyenler için konusu=..>> 35 yaşında ölmüş modigliani,bohem hayatı dibine kadar yaşamış,içkiyi dibine kadar içmiş,sevdiğini dibine kadar sevmiş..hiç resim satamamış yaşarken aynı van gogh gibi.. ama parasızlıkla bile ilkelerinden vazgeçip picassoya boyun eğmemiş.. picassonun hayatının en büyük pişmanlığı olmuş,modigliani..onu hem sevmiş hem kıskanmış deli gibi ve hem de nefret etmiş delicesine....ve ölürken son sözü "modigliani" imiş picasso'nun.. jeanne ile yaşadığı aşk ölümsüzmüş modigliani'nin..ailesine rağmen onu hep sevmiş jeanne..ama modigliani defalarca kendisine poz veren jeanne'ın gözlerini hiç çizmemiş son resmine kadar..ruhunu anlayabildiğim zaman çizeceğim gözlerini..ve ölümünden önce son yaptığı resimde jeanne'ın o masmavi gözlerini görmüş tüm paris. bu filmi kaçırmayın derim.başrolde andy garcia var,hatta eva herzigova da picassonun karısı olga rolünde..frida'nın kocası,diego rivera,utrillo,picasso ve paris'in savaş sonrası tüm ressamları filmde geçit resmi yapıyor adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Kesinlikle çok güzel bir film ve Garcia rolün hakkınnı diibne kadar vermiş. Çok çok hoşuma gitti. Modiglianini gelgitli ruh halini süper yansıtmış. Kesinlikle izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Aramaya inandım buldum çokta sevindim.Paticiği 5 yıldır takip ediyorum sadece okuyucu olarak ve hepinizin film zewkine hayran olduğumu söyleyebilirim.Benim için önemli yere sahip duyulmamış birçok filmi burdan duydum öyle izledim.Bu yüzden bu filmide izlemediyseniz kesinlikle izlemeniz gerektiğini düşünüyorum eminim sizinde ilk 10 listenize girecektir belkide daha önemli olacaktır. Üzerine basa basa söylüyorum KESİNLİKLE izlemelisiniz.Bi ton filme vakit,para vesaire harcamışsınızdır şimdiye kadar burda görüp.Bu filmi izlediğinizdede her saniyenize değecek bundan eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar