Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spear vs. glaive

LordVoldemort

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben spear veya glavie oynamak istiyorum şuan spearım lvl 8 ve lvline gçre çok iyi vuruyor ayrıca mana bitmiyor ama hp si çok az bi tane blade açtım onun defansı ve hpsi süper ama az vuruyor o yüzden glaive yi de denemek istiyorum (yanlış yazmış olabilirim) spear ın daha hızlı kastığını biliyorum ama pvp de ne olur bunu öğrenmek istiyorum kağıt üstünde glaive daha güçlü deniliyor ve kastım sağlam kasmak istiyorum ancak şöle düşünüyorum spear olan adam full garment giyip +%20 hız + grass walk ile lvl 31 de ikiside sizce karşılaşmanın sonucu ne olur ? spear bur kaç yapar ise?yardımlarınız için şimdiden teşşekür ediyorum
saygılarımla...
lordvoldemort
Sosyal ağlarda paylaş

anladımda genel olarak söyleyebilir misin?yani senin çok tecrübeli olduğunu biliyorum lvl 47 sin görmüşsündür genelde kim kazanıyor bide glavie ile spear ın damagelerin arasında çok büyük farklar var mı?son olarak ya fire nin yanında silah skiline de vermem lazım mı?teşekkür ederim
Sosyal ağlarda paylaş

her ikisininde avantajları ve dezavantajları var. en basit örnek olarak:
glavie - str bir karakter, spear - lightning kadar vuramaz, oyunda en yüksek hasarı spear - lightning - saf int. olunca verebilirsin ama hp az oluyor, 2-3 yaratık saldırdığında toparlamak ya çok zor oluyor ya da ölüyorsun :) glavie - str -fire öyle değil ama hp çok damage da güzel ama spear kadar vuramaz, pvp de ne olur bilmiyorum, pvm ve level kasmada spear daha üstün.
Sosyal ağlarda paylaş

anladım sağol şu light olayı knight tan sonra acayip geldi bana orda light en az damage veren olduğu için ama bence artık bu online oyunlara ateş su elektrikten başka güçlerde eklemeleri gerekiyor mesela toprak veya hava olabilir bide beta bitince sırf mage olan bir sınıf çıkacak mı?
Sosyal ağlarda paylaş

pvp'de glaive > spear
pvm'de spear > glaive

aynı sınıf silahlarda daima böyledir. stat point yapınız str'ye yaklaştıkça pvp'de şansınız artar, int'e yaklaştıkça damajınız artar ve hızlı lvl atlarsınız.

damaj kıyaslaması yapıp sizi yanıltmak istemem ama şöyle bir örnek verebilirim. şu anda ev arkadaşımla aynı lvlde aynı yaratıkta kasıyoruz ve silahlarımız +3. spear 2skill+1imbue comboyla öldürüyor, glaive 3skill+1imbue ile. lvl atlamak için bu yaratıktan binlerce öldüreceğinizi düşünürseniz aradaki hız farkını anlarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

spear pure int gitmek kabiliyet ister
çok hasssas olmalısın çünkü hp çok az olur...
çok yüksek wurursun ama hp çok az
pvp lerde çok zayıf olursun ama karşındaki
pure str glaviecilere en fazla 2 tane wurursun
bana göre spear pure int + lighting çok hızlı kasmak içindir
pure str + glavie fire ve genellikle garment giyenler
çok dayanıklı olurlar çünkü hp leri çok yüksektir
lvl 43 te 4800 küsür canın olur ama manası az olur
benim 2 charım war
pure str + glavie +fire
pure int+bow+ ice+ligting şu an glaveciimi bıraktım
ve okçumla oynuyorum neden derseniz
her şey zevk meselesi ben çok seviyorum yüksek wurmayı
ama 6..7 yaratık daldığında yatabiliyosun
ilerde 5 int 1 str yapıp onu da bi nevze düzeltecem
şu an babelde 34 yaptım okçumu dead flowerler bana atak veremeden ölüyor...
pure int pvp de çok gğçsüz olur ilk sen yatarsın
ama tam bi sabotaj adamıdır bence
adam görmeden uzaktan bi büyü atarsın adamda hp felan kalmaz zaten herşey zevk meselesi
ben kararsızdım 2 farklı char yaptım karşılaştırdım
ve tercih ettim ...karar veremiyosan
sende öyle yap derim...
Sosyal ağlarda paylaş

sethlor arkadaşım hava derken mesela altından fırtına çıkartıp havaya uçurabilir ve ona ters yönde rüzgar yaratıp yavaşlatabilir bu şekilde
bide şunu soracam ben bir şey farkettim glavie olduğum zaman lvl im ile aynı lvl deki quest leri yapabiiyorum çünkü ölmüyorum ama spear da öldürüyor o yüzden bir veya iki lvl sonra gene aynı quest e dönüyorum sizce glavie açıp spear ile düşük lvl li yaratıkları hızlı keseceğime glavie ile yavaş ama yüksek lvl li yaratıkları kessem nasıl olur?bu şekilde spear a la aynı olmasada ona yakın lvl atlanabilir bence siz ne düşünüyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...