LordVoldemort Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 arkadaşlar ben spear veya glavie oynamak istiyorum şuan spearım lvl 8 ve lvline gçre çok iyi vuruyor ayrıca mana bitmiyor ama hp si çok az bi tane blade açtım onun defansı ve hpsi süper ama az vuruyor o yüzden glaive yi de denemek istiyorum (yanlış yazmış olabilirim) spear ın daha hızlı kastığını biliyorum ama pvp de ne olur bunu öğrenmek istiyorum kağıt üstünde glaive daha güçlü deniliyor ve kastım sağlam kasmak istiyorum ancak şöle düşünüyorum spear olan adam full garment giyip +%20 hız + grass walk ile lvl 31 de ikiside sizce karşılaşmanın sonucu ne olur ? spear bur kaç yapar ise?yardımlarınız için şimdiden teşşekür ediyorum saygılarımla... lordvoldemort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVoldemort Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bide mesela spear ın 1000 vurduğu yaratığa glavie kaç vurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bunları denemek lazım, kimse kesin birşey söyleyemez. çok şeye göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVoldemort Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 anladımda genel olarak söyleyebilir misin?yani senin çok tecrübeli olduğunu biliyorum lvl 47 sin görmüşsündür genelde kim kazanıyor bide glavie ile spear ın damagelerin arasında çok büyük farklar var mı?son olarak ya fire nin yanında silah skiline de vermem lazım mı?teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 her ikisininde avantajları ve dezavantajları var. en basit örnek olarak: glavie - str bir karakter, spear - lightning kadar vuramaz, oyunda en yüksek hasarı spear - lightning - saf int. olunca verebilirsin ama hp az oluyor, 2-3 yaratık saldırdığında toparlamak ya çok zor oluyor ya da ölüyorsun :) glavie - str -fire öyle değil ama hp çok damage da güzel ama spear kadar vuramaz, pvp de ne olur bilmiyorum, pvm ve level kasmada spear daha üstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVoldemort Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 anladım sağol şu light olayı knight tan sonra acayip geldi bana orda light en az damage veren olduğu için ama bence artık bu online oyunlara ateş su elektrikten başka güçlerde eklemeleri gerekiyor mesela toprak veya hava olabilir bide beta bitince sırf mage olan bir sınıf çıkacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 glaive darmadagın edior spear ı. instant kill. yüksek lvl larda pure str her zaman pure int charı ezer geçer. int in tek avantajı yüksek dmg verip hızlı lvl atlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yahu zaten sırf mage olan char yaratabilirsin bundada. silah skill ini dü$ük tut, 2 elemental skill e aban. al sana dual nuker mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 biri hava dedi hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 toprak nuke ü ta$ filan atar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Victorial Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 pvp'de glaive > spear pvm'de spear > glaive aynı sınıf silahlarda daima böyledir. stat point yapınız str'ye yaklaştıkça pvp'de şansınız artar, int'e yaklaştıkça damajınız artar ve hızlı lvl atlarsınız. damaj kıyaslaması yapıp sizi yanıltmak istemem ama şöyle bir örnek verebilirim. şu anda ev arkadaşımla aynı lvlde aynı yaratıkta kasıyoruz ve silahlarımız +3. spear 2skill+1imbue comboyla öldürüyor, glaive 3skill+1imbue ile. lvl atlamak için bu yaratıktan binlerce öldüreceğinizi düşünürseniz aradaki hız farkını anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 spear pure int gitmek kabiliyet ister çok hasssas olmalısın çünkü hp çok az olur... çok yüksek wurursun ama hp çok az pvp lerde çok zayıf olursun ama karşındaki pure str glaviecilere en fazla 2 tane wurursun bana göre spear pure int + lighting çok hızlı kasmak içindir pure str + glavie fire ve genellikle garment giyenler çok dayanıklı olurlar çünkü hp leri çok yüksektir lvl 43 te 4800 küsür canın olur ama manası az olur benim 2 charım war pure str + glavie +fire pure int+bow+ ice+ligting şu an glaveciimi bıraktım ve okçumla oynuyorum neden derseniz her şey zevk meselesi ben çok seviyorum yüksek wurmayı ama 6..7 yaratık daldığında yatabiliyosun ilerde 5 int 1 str yapıp onu da bi nevze düzeltecem şu an babelde 34 yaptım okçumu dead flowerler bana atak veremeden ölüyor... pure int pvp de çok gğçsüz olur ilk sen yatarsın ama tam bi sabotaj adamıdır bence adam görmeden uzaktan bi büyü atarsın adamda hp felan kalmaz zaten herşey zevk meselesi ben kararsızdım 2 farklı char yaptım karşılaştırdım ve tercih ettim ...karar veremiyosan sende öyle yap derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVoldemort Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sethlor arkadaşım hava derken mesela altından fırtına çıkartıp havaya uçurabilir ve ona ters yönde rüzgar yaratıp yavaşlatabilir bu şekilde bide şunu soracam ben bir şey farkettim glavie olduğum zaman lvl im ile aynı lvl deki quest leri yapabiiyorum çünkü ölmüyorum ama spear da öldürüyor o yüzden bir veya iki lvl sonra gene aynı quest e dönüyorum sizce glavie açıp spear ile düşük lvl li yaratıkları hızlı keseceğime glavie ile yavaş ama yüksek lvl li yaratıkları kessem nasıl olur?bu şekilde spear a la aynı olmasada ona yakın lvl atlanabilir bence siz ne düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ben goradan bi alıntı yaptım takma sen beni :) bu arada aegedeyim bende noobum ayrıyeten bi türk guildi falan varmı sinerji yaratabileceğimiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar