Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 arkadaslar photoshop ve photofiltre programlarinda bir ton farkli fontlar var ama hicbirini kullanamiyorum. new times roman arial gibi vb kullaniyorum ama digerlerin de kare kare yazilar falan cikiyor.. bu olayi halletmek icin ne yapabilirim ?? tskler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hic mi yok nsl yapilcaani bilen prf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 sorum var acil, fontları windows/font dizinine atıyorum ama sonra hiçbi çizim/yazım programında göremiyorum. font nasıl yüklenir ki başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 windows/fonts olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar