Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ya yıllardir giriyorum kafam karisti bi allahin kulu aciklasin benim bundna önce basşa bi şeye sahip olmam gerekiomuıyud bi kagida bi bilgiye yada yatirlimiş biseye filan yada söyle soriym bu allahın cezasi kagitta neden ösym numarami soruyo o numara daha verilmediki bana !! yoksa off biri plz aciiklanmis bir link yada aciklasn sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 neyi sorduğunu anlayamadım ki=) çok karışık yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bak once okuluna gidiyorsun sana bir form ve bir tarih veriyorlar, o tarihten 3 gun oncesi engec olmak uzere parayı işkence banka kuyruguna girip yatırıyorsun ve elinde bi dekont oluyor. forumda aday numarası ile ilgili bişey yazma, yanliş bilmiyorsam sistem değişti ve o artık tckimlik no ile aynı. ben boş bıraktım yani. sonra işte forumu okula goturuyorsun yazdıgın yerden bakarak gorevli mudur yardımcısı bilgisayara giriyo, bir de resim cekiyor sonra yolluyor onları/dekontu almıyor senden ama bazen bankada sorun cıkmıssa o dekonttan bakıp yazmaları için yanında bulundurman gerekiyormus/ sonra sana bi çıktı veriyor ustundeki bilgileri hemen orda kontrol edip imzayıp veriyorsun yada duzelttiriyorsun, bitti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 çünkü kafam co k karisik kısaca sordugum şey su su formu doldurma usulu nedir .. bi anlık patlaama işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 dory ço kteşekürler randevum sat 2 de hayat kurtardin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 uleee tip ek kulansam bişi olamz demii ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 =) artık formları okulun doldurması iyi mi oldu kötü mü oldu anlamadım bi türlü.. sen sadece para yatırıyormuşsun gerisini hep internet üzerinden okul hallediyormuş diye duydum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ya ben seneler evel mezusnam ve 3. 4. deneyişimse bu öss yi ben formdaki deki ögrenim durumu kısmına ne yazcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sanırım farketmiyor sonucta daha once bi yere girmedigin için 4.yü seciceksin "yerleştirilmedim" ifadesi olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ohh tmm dry halletim geldim ... neyse hoca tanıdık ciktii hehehhee la sen hala buralardamı sürtüosun dedi koptum zati zuhzuuz acinacak halime :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 eh o zaman hayırli olsun denir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar