Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss aday formu

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

ya yıllardir giriyorum kafam karisti bi allahin kulu aciklasin benim bundna önce basşa bi şeye sahip olmam gerekiomuıyud bi kagida bi bilgiye yada yatirlimiş biseye filan yada söyle soriym bu allahın cezasi kagitta neden ösym numarami soruyo o numara daha verilmediki bana !! yoksa off biri plz aciiklanmis bir link yada aciklasn
sagol
Sosyal ağlarda paylaş

bak once okuluna gidiyorsun sana bir form ve bir tarih veriyorlar, o tarihten 3 gun oncesi engec olmak uzere parayı işkence banka kuyruguna girip yatırıyorsun ve elinde bi dekont oluyor. forumda aday numarası ile ilgili bişey yazma, yanliş bilmiyorsam sistem değişti ve o artık tckimlik no ile aynı. ben boş bıraktım yani. sonra işte forumu okula goturuyorsun yazdıgın yerden bakarak gorevli mudur yardımcısı bilgisayara giriyo, bir de resim cekiyor sonra yolluyor onları/dekontu almıyor senden ama bazen bankada sorun cıkmıssa o dekonttan bakıp yazmaları için yanında bulundurman gerekiyormus/ sonra sana bi çıktı veriyor ustundeki bilgileri hemen orda kontrol edip imzayıp veriyorsun yada duzelttiriyorsun, bitti:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...