Zopik Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 selamlar, arada bilgisayarı kapıp üniversitede kendimi seminer odasına kapatıp birşeyler indiriyorum. mecbur olarak proxy üzerinden çıkış yapıyoruz. fakat ne indirirsem indireyim doğru düzgün açamıyorum. özellikle bütün arşivler bozulmuş olarak geliyor. denemediğim program kalmadı. birde arşivler hep aynı yerde aynı hatayı veriyor. %80-90 gibi bir yere gelince açılırken corrupt deyip kalıyor ve repair işlemi de pek işe yaramıyor. sorunuma çözüm bulan indirilmek üzere http linklerinide çözümün yanında gönderebilir. indirip dvd ye yazıp göndereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hani belki aynı kaynaktan indiriyorsan ve programın (winzip, winrar olduğunu varsayıyorum) çağın gerisinde kalmıştır? yoksa proxy mroxy işi gibi gelmedi bana ek2: ya dikkat ettim de cümle kuramamışım. yukarıdakini okuyup okuyup gülün diye düzeltmiyorum :d ek: işine yarayabileceğini düşündüğüm url ve arama kelimeleri kernel-zip (zip kurtarıcı) http://snarfitforum.org/index.php?showtopic=3791 rar ile ilgili kurtarma bir de google araması var tabi :d http://www.google.com/search?q=corrupt+archives [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 12:32 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 anti p2p amaçlı bi virüs olabilir bilgisayarında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kullandığım p2p değil : p winrar sürümüm 3.50 (son sürüm 3.51) genelde exe lerde de aynı sorunu yaşadığımı gördüm dün. sadece bir adresten (tiscali.it) indirdiğim rar da sorun çıkmadı ama onda da parça eksikti yine tam bakamadım. anlamadım neden böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hakkaten virüs falan gibi bişeye benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bu sadece üniversitede olan birşey. virüsse bile bende değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 büyük ihtimalle sorun ramlerde. bende de aynı olay oluyordu eski pcde kafayı yemiştim 2-3 sene o şekilde kullanmıştım 2-3 mb lık zip rar dosyalarını bile bozuk indiriyordu bu yüzden bir dosyayı 4-5 kere indirdiğim oluyordu (dial-up'tık o zamanlar aah düşünmek bile istemiyorum!) üniversitede her bilgisayarda mı böyle oluyor onlara da bak bir. veya üni dışında o pc normal indiriyor mu? eğer öyleyse tabii sorun farklı olabilir. ama bozuk indirmenin bence en önemli sebebi ramlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ram olmasına pek ihtimal vermiyorum çünkü normalde de download yapıyorum. download hızım da öyle onlarca mb değil. maksimum 1600-1700 kb/sn ye falan çıkıyor. farklı bir medyadan ya da ağ üzerinden dosya yollama/alma hızımsa bundan kat kat fazla. ram yüzünden olsa bu tip durumlarda da ortaya çıkması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar