Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 dostlari tanidiklari oynamasalar bile ip: 213.202.217.25 port: 3807 bekleriz. gelsinler bizi sereflendirsinler. eski gunleri analim. @sin teksasi bastirtmayin bana simdi gidip basicam o herife. muhakkak konushalim o konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 siteyi ingiliz tayfasindan bi arkasdh yapiyor. www.guild-metalon.com olucak adresi de parmaklamayin su anda bishi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 benim 60 mage var magtheridon'da ama ne mc attunement'i var,ne onyxia chain q ne de level 55 water var yani. bwl'ye yetemen benim char euhd. //valandil [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 09:47 tarihinde, Head tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 merhabalar simdi biz nebuladan deiliz ama size katılabilirmiyiz merak ediyoruz ?? mag'da allysınız deilmi ? bide 0dan kasanları kabul ediyormusunuz onuda merak ettik. :) cok meraklıyız biz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ne demek gel kim olursan ol gene gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ARDA SALAKMISIN MAIL ATSANA SIFRE MIFRE. bekliyoz burda senin yuzunden dede firca cekiyo msnde sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar