kanki Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Kayıp ruhlar kadar sessiz dünyamda, Umutların yolundan uzaklarda, Bir mum ışığının karanlığında, Sana varacak yolu arıyorum. Belki sonun bir adım öncesinde, Belki kara toprağın ellerinde, Belki de sonsuzluğun ötesinde, Bulacağım elbet günün birinde. İlk kez bu tip şiir yazmayı denediğim için yapacağınız her türlü yorum benim için çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 kurallı bir şiir olduğu - olmaya çalışıldığı - için o noktayı referans alarak bişiler söyleyebilirim. Kafiye yapmaya niyetlendiysek eğer onu doğru ve güzel bir biçimde yapmaya özen göstermeliyiz. Sadece de ve da ekleri ile bir müzik meydana getirmek pek de mümkün değil. Benim şahsi tavsiyem şiirin ana dokusunu tasarladıktan sonra o duyguyu ifade edecek kelimeleri hazırlayıp bunlar içinde müziği verecek kelimeleri de yine bir kenara ayırmak, gerekli olan birkaç kelimeyi de bunların arasına ekledikten sonra onları bir bütün halinde oluşturmaya zorlamak olacaktır. Ayrıca kayıp ruhlar sessizliği vurgulayan, hissettiren bir şey değil. Mum ışığına da karanlık demek çok doğru değil. krala selam çalışmaya devam . okeeey?[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanki Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 teşekkürler eleştiri ve önerilerini dikkate alıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Bunca Güzel Şiir Bilirim Ey Uzun Yollar beni Edenler Var Mısralardan Ötürü Beni Sevenler Sevdalardan İleri Ben Şiirin İçinden GEliyorum Ben Onu Bende Hisediyorum Bırakın Yaşasın Bırakın Beyenilsin Bırakın Alkış Denilen O En Güzel Seslerin Hepsini Hak Edsin Bu arada Katıldıgım Bir Laftir Krala Selam Çalışmaya Devam Ama Çalışmak la Krala Verilen Selamı Bir Türlü Anlıyamadım :) Saygilarimla Hep Beraber Her Kalem Har An Her Ani İle Daha iyiye Daha güzel Güneş i Kucagın da Doguran en Nacize Ülkelere Bu Şiiri Kendi Aksanımla Böyle Yorumluyorum YORUMLUAGİN ARKADAŞLAR :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 valla bence ilk şiir olarak gayet iyi ancak yzarken bi karar vermelisi şu an pek emindeğilim şiirin hakkında ama eğer duygularını dile getireceksen kafiye uyak gibi şeylerle o kadar yorma kendini bunun yerine daha iyi ifade edebileceğin sözleri kullan tabi bu benm kendi fikrim öneri diyebiliriz neyse bence aynen devam vazgeçmek hiçbirşey kazandırmazken devam etmek çok işe yarar![hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 güzel yazmışsın eline sağlık[hline]Kezbananım bi ara demiş ki: Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 said: Dresquin, 05 September 2003 21:48 tarihinde demiş ki: said: DarkLegion, 05 September 2003 16:37 tarihinde demiş ki: Bırakın Alkış Denilen O En Güzel Seslerin Hepsini Hak Edsin Alkis, bir saire, onun siirinin sonunu okurken, onu dinleyen kimsenin siirin basini hatirlamadigini hatirlatan tokatlardir. Perdeler inerken sair aglar, alkis tutanlar da evlerine giderler. Sair bir daha yazar, ruhu bir daha ezilir tokatlar altinda.. Sair bir daha yazar, alkislar arasinda bir daha kaybolur hickiriklari.. Böyle gider. Alkis rezalet bir seydir. Kimseyi alkislamayin.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasina karsiyim ben... Katılmıyorum Her Sanatin Bi Tebrik Niteligi Vardi Söz duyulamaz alkış duyulur Eyer şair Gerçek Başarıya Ulaşmışsa Alkışla Ses güç Destek Alır Eyer Alkışı Kara mizah Olarak görüyorsak Karanlıklarda Işıgı Aramaktan Mı Vazgeçtik bilemiyorum Alkış Rutubet diil Temiz havadir Şiir Hakkında Yorum yapalım alkış Hakkında Başka Forumlarda Kafa Yoralım[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 kurallı şiirleri severim güzel olmuş..[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: DarkLegion, 05 September 2003 16:37 tarihinde demiş ki: Krala Selam Çalışmaya Devam Ama Çalışmak la Krala Verilen Selamı Bir Türlü Anlıyamadım :) Müslüm Gürses'in "Krala selam damara devam. Okey?" sözünü anımsatan bir edebi sanat yapmış olabilir mi burada sanatçı ? :P[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Ayrıca alkış tabii ki lazım. "Marifet iltifata tabiidir, müşterisi olmayan met'a zaîdir."[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanki Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 İyi ya da kötü eleştiri yapan herkese çok teşekkür ederim en kısa zamanda başka bir şiir için yorumlarınızı almak istiyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar