Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

account nerde ve nasıl satılır?

Jezz

Öne çıkan mesajlar

account satmak için e-bay e mi koymalıyım? birde kaçlira eder nekadardan koyayım fikir verirseniz sevinirim.

60mage (epicsiz)
60rogue (2 epiği var)
60priest (5epiği var)

paraları çok değil 500g 600g sanırım var. nasıl nerde satabilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

olay su

ebay den ve ebay.co.uk den satabilirsin ama aldigin kisiye guveniyor olman lazim cunku odemeleri kredi kartiylada yapsan yada paypal transferiylede yapsan hala sakat ihtimaller var ben paypali uzun zamandir kullaniyorum ne yaparsan yap account satislari hic bir zaman kesin guvenlikli degil her seferinde bir risk aliyorsun

wow icin ise sattigin kisiden orjinal cd key ve secret questionu alman lazim ve bunlari confirm ettirmen lazim
bunu yaparsan accountu elinde tutma sansin var

bazilari sattikdan sonra secret question ve cd keyle accountu geri alabiliyor ve buna yapabilcegin pek bisi yok

cunku eger blizzardi ararsan acikcasi accountdan olabilirsin
blizzarda gore account transferinde oyuncunun eski sahip oldugu cd keyi disable ediyorlar ve sana yeni bir cd key veriyorlar
sorun su ki accountuda kapatiyorlar

ondan dolayi en guvenli yolu guvendiginiz kisilerle bu tur isleri yapmak

paypalin supportu bu konuda yok

eger en garantili yolda parami almak istiyorum dersen
western union %100 safe dir
Sosyal ağlarda paylaş

wayne senin pazar alanında her account satanın topic e yazdıgın yazılardan belli zaten sen bi sus ya :)
türkiyeden müsteri zor çıkıyo arkadaşım, yani verdigin emege degicek para veren az. yurt dışına açılmak şart gibi satış için malesef..
Sosyal ağlarda paylaş

acikcasi account alimi satisi bana gore yanlis degil

su sekilde dusun ben anarchy online oynuyorum 3.5 senedir oyunda o kadar ileri seviyeye gelmis 2 accountum var ama belli bi yerde oyunda o kadar ilerledikden sonra yapicak birsey kalmadi ve oyundan sogudum 6-7 aydir oynamiyorum

aylik gidipde 12$ verdim 3 yil boyunca en azindan onun degerini cikaririyor accountu satmak eger dogru kisiye verirsen
dusunsene onca emek onca caban onca paran sirf iptal ettigin bi accountla gidicegine en azindan baskasinin isine yarar

su ana kadar 3 ao 2 wow accountu sattim 1 keresinde sorun yasadim oda ufak bir cocugun kendi kafasinda beni oyalamasindan oldu neyse..

wow icin gelince dogru kisi olmasi lazim tabi turkiyedeki fiyatlar dusuk dusununce yani bi ige.com a 130$ a basic 60 toon satabiliyorken burda 100 ytl ye bile alabiliyorsun account ki dusunun 72$+ kdv oyun bazi yerlerde hos oda ayri bisi amerikada her yerde 42$ken turkiyede ondanda geciren gecirene ithalat eden firmalar

60 warrior sattim ebayden 250$ civarina yakin bi paraya
anarchy onlineda 220 soldier sattim 300$ a acikcasi sirf sattigim accountlarla
ondan belli bi yerde emeginin karsiligini aliyorsun ondan bu oyunlairn bile online sektoru oldu birton firma online currency trade alimi satimi account alim satim ve kiralamasini hatta powerlvlingini yapiyorlar

ben bile su siralar bi accountumu powerlvl yaptirmayi planliyorum oynamak icin, iyi guzel 0-60 arasi ugrasiyorsun ama 10 gunde 60 yapabildiklerini dusununce benim sabah 8 aksam 6 ya kadar calisdigimi dusunursek bu tur seyler aylar surebiliyor

o yuzden dolayi bu account alimi satimi belli bi yerde calisan insanlar icinde iyi birsey
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...