Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pre ve pus itemleri ile sağlanan kazanç ile macro ile sağlanan kazanç arasında fark varmıdır?

obl

Öne çıkan mesajlar

lvl 70 macro ile kasmış konuları hakkında kendi görüşümü belirtmek isterim.

zaten eşitsizlikler üzerine kurulmuş olan bu oyunda kimse kimseye kanımca macro kullandın sen şölesin demeye hakkı yok. para veren üyeler %20 exp fazla kazancı vardır. bu nedemek oluyor:ben 10 saat lvl kasayım adam adam 8 saatte benimle aynı expyi kassın. ben ölünce 2 saat kasayım adam 1 saat kassın. ben para için bossların altına yatayım adam scroll alsın satsın 2 dakkada istedği şartlara ulaşssın.bu da bi anlamda oyunda paraya ihtiyaç olduğu zaman bi cheat yazmak gibi değilmidir?

peki soruyorum size bu haksızlık değilmi? gerçek hayatta parası olan oyunda da sorun yaşamıyor:)

ha bazı arkadaşlar kosp gib macro programlarının pre ve benzeri şartlarla sağlanan avantajdan farklı olduğunu söyleyebilir. bu arkadaşlara cevabım şudur ki 45+ patch boyunca çözüm bulunamamış bir sorun tek patch te tamamen ortadan kaldırılması mantıklımı?

bunun dışında kosp kohack vb programların yaygın olmadığı zamanlarda şuan legit olarak kastığını idda eden bir çok char,
1-abyys bug(karşı ırk tarafından öldürülen vede exp kaybetmeyen şahıslar relog çekip 4 taş ile kaldırıldıklarında %0,5 exp kazanırlardı) (yaklaşık 1 sene önce kapandı)
2-boss event larda( aynı şekilde boss tarafından öldürülen ve exp kaybetmeyen şahıslar relog çekerek %2,5 exp kazanırlardı) (yaklaşık 1 sene önce kapandı)
3-tyon bug( civcivler öldürülüp relog çektirilirken yere düşme aşamasında party daveti gönderilirdi.party 7 civ civ ile doldurulup civ civ lere gitmesi gereken exp gasp edilirdi bu yolla bir tyondan yaklaşık 30-40k exp alınabilirdi) (temmuz ortalarında kapandı)
4-key questi( en son olarak ke ye geçişte açılan bu bug sayesinde defalarca key questi yapılabilirdi)( ke ye geçiş ile açıktı yaklaşık 1,5 hafta açık kaldı)

gibi yöntemleri kullanmadıkları hakkındaki söylentiler hiç de az değildir.

sizinde bu konu hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.

not: bu bug ların hepsi kapatılmıştır.

[ mesaj 02 mart 2006, perşembe - 22:25 tarihinde, obl tarafından güncellenmiştir ]

[ mesaj 02 mart 2006, perşembe - 22:34 tarihinde, obl tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 22:36 tarihinde, obl tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hangi kısım veya kısmınısaçma bulduğun hakkında benim gibi gerekçeler göstererek açıklama yapabilirmisin? yoksa sadece düşünmeden çok derece saçma mı diyebilirsin:p

bu benim kendi düşüncem.ama bu düşünceden vazgeçmem içim bana etkili gerekçeler gösterebilirmisiniz?

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 22:33 tarihinde, obl tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

buglarınzamanlamaları ile ilgili düzenlemeleri yaptım.tekrar bakabilirsiniz.

arkadaşım fırsat diyorsun da peki benim her ay 25dolar verecek maddi durumum yoksa.kc alacak param yoksa?ama senin var diyelim bu durumda fırsat eşitsizliği oluşmuyormu?
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ;

premiumlu olan fazla exp kazanırken premiumsuz kazanamıyor we illegal programla adalet yerını buluyor. gerçek hayatta da boyle değil mi ?

gerçek hayatta parası olan istediğini alırken parası olmayan alamıyor bunun ıcınde illegal yontemlere mı basvursun ? banka soysun falan demi .)

ya birader premium yoksa paşa paşa kasacaksın. bu adamlar sen bu oyunu oynayasın dıye degıl para kazanalım dıye yaptılar.

sen bı once dıger oyunların aylıklarına bak. 50-150 ytl arası hemen hemen hepsi. wow cd si 120 ytl civarı.

sen hangı konudan bahsedıon yaw ?
Sosyal ağlarda paylaş

pre deki düşüncene katılmıyorum çünkii
sana pre alma diyenmi oldu he para yok diosun diğer adamda para varsa adam suçlumu oluyo?

nasrettin hocanın bi lafı vardır ya "parayı veren düdüğü çalar" :d

amaaaaa 2. dedine %100 katılıyorum
zamanında bir şekilde bug zartla zurtla lvl kasan adam macro ile lvl kasan adama kızamaz hakkı yok

ben kosp zamanında eslant harpide lvl kasıodum macro ile
beni gören kendisinide salam sanan insanlar ya küfür basardı yada beni öldürtmeye çalışırdı bişeler çekerek

ilk zamanlar tınlamıyodum illagel kasıorum katlancaz diodum
sonra sonra bunlar çoğaldı lvl kasamaz hale geldim dedim zula yerde kasayım burda olmıcak (akıllıyımya)

düşündüm taşındım en zula yer luferson golem geldi
gittim oraya en dibe salam zula ne göreiym orda bana söcen kızan adamlar çaturrr çuturrrr macro ile lvl kasıo

şimdi öle 70 olanlar ncs leri basıp aklandıklarını sanıolar
en ayar oldum şeyse millete noob diolar halbuki noobun kralı onlar.....
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar çok şükür benim paramda var var pulumda var örnek olsu diye sölemiştim.

şimdi öncelikle oyunu gerçek hayattaki örneklerle karıştırmamak gerekir. ben sadece gerçek hayattaki paranın bu oyunda da çok büyük avantaj sağlamasından bahsediyorum.

2. olarak parayı veren düdüğü çalar meselesine örnek olarak ben bu sefer çok zenginim gidip 1000 dolara edit char yaptırdım (para var arkadaş "parayı veren düdüğü çalar")şimdi bu sefer bende reel para kulanarak avantaj elde ettim.şimdi ozaman siz bana editci peze... de demessiz demi :) parası var almış napalımmı dersiniz?

3. olarak diğer online oyunlarda çok az bilgim olmasına karşı wow ile ilgi şunu biliyorum. eğer ahmet 100 dolar ödüyorsa mehmette 100 dolar ödemeli.oyunu oynamak isteyen herkes eşit para vermeli.ha eğer oyun içerisinde pus gibi reel parayla satın alınarak avantaj sağayan bi kısım varsa bunu bilmiyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...