Sandstorm Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 arkadaslar bu third party tools kullanmaktan dolayı ac.csi blocklananların blocku acılacakmı yoksa süresiz mi blocklandılar bilgisi olanlar beni aydınlatırlarsa sevinirim. tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 third partiden banlananlar arkadaşlarımız permanent ban çerçevesinde yer alıyorlar [ mesaj 02 mart 2006, perşembe - 22:22 tarihinde, fyasa2002 tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 22:23 tarihinde, fyasa2002 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yeni gm cok ii niyetli birisi.pm atip sansini dene kospla kasilmis bi chari actigini biliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yeni gmnin oyundaki nicki ney for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sandstorm Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 iide bu heriflerin sitesinde third party tools il defada 1 hafta dio kendi koydukları kuralı kendilerimi eziyolar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 premium kullanıcıları için olması lazım o 1 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sandstorm Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tamam bende premium vardı ve 29 güne bile düsmemisti aldıgımın 1 saat sorası block yedim ve bugun 9 gün oluyo yaklasık önceden aldıgım premiumlar ve knight cash lerden cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sandstorm Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 biri su yeni gelen gm nin nickini verirse iyi olucak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sandstorm Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 fyasa sen eminmisin süresiz block olduguna?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 official sitede suclar ve bunlara gore banlar np item silinmeleri acıp bakabilirsin www.knightonlineworld.com - support - policies ama orda yazanların hicbi onemi yok adamlar cıkarlarına gore goturuyo isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 dostum offical forumda da yayınladıklarına göre bunun başka bir açıklaması yok sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sandstorm Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tamam iste bende onu diorum sitelerinde 1 hafta yazmıslar ee bu heriflere parada yedirioz 1 haftada banladılar pre. de var nie acmılar hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okcu_reis Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kardeş akşam 9 dan sonra o1 yada o2 de gm online oluyo nicki aleria benim charımın banını o açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sandstorm Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 cypherınkini bilen varsa sölesin yaw ben olimpiada oynamıorum dostum yinede tsk ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 adini tam hatirlamiorum ama adam oyuna gelince gm iniz geldi cözülmesi gereken acil sorun felan varmi dior.positif bir yakalasima sahip biri an azindan simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar