Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 http://www.konptracker.com/koplayer.php?s=4&p=0 1 günde 62 den 64 o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu dedikodular uzar giderrrrrrrrrr... birakin ko yu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 uzatmaya gerek milletin parası cok harcayacak yer arıyo hepsi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 offff offfff ne istiosunuz ya nasıl olsa ora cypher değilmi günde lvl 70 olan yokmu ve kosp la lvl 70 e kasan birine göre biraz ilginç bir konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yok millet sadece ben kospla kastım gibi lanse ediyorda ondan dedim herkes yapıyor görün istedim en azından biz macroyla kastık gece gündüz edit almadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kosp lla edit arasında fazla bişi yok heralde oda para harcio sende para harciosun tek fark sen 10 $ o 100 $ ödüo(belki daha fazla) ne demişler parası olan düdüğü çalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu dedigin ben .....yım o daha cok .... demeye getiriyosun lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 saypr bırıncısı ben höyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sevgili arkadaşlar verilen linkteki site ko!nun data ları kapaması nedeniyle; 02/06 ile 02/17 tarihleri arasında veri alamamıştır. aradaki 11 günlük zamanada 2 lvl(ki kim'in 62%kaç olduğunu bilmiyoruz) alınması pek zor deiğildir. bug olduğunu görmek istiyorsanız stunnerın np açılımında 1 günde 60 k np kastığı görülmektedir bu da pek mantıklı olmasa gerek:p 02/17/2006 08:00 giorgioarmani 70 442831 (+58433) +58433 +111927 02/17/2006 04:00 clanless 70 384398 (+0) +0 +53494 02/06/2006 08:00 giorgioarmani 70 384398 (+12606) +69503 +53494 http://www.konptracker.com/koplayer.php?s=4&p=41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu arada yok lvl 70 macro ile kasmış konuları hakkında kendi görüşümü belirtmek isterim. zaten eşitsizlikler üzerine kurulmuş olan bu oyunda kimse kimseye kanımca macro kullandın sen şölesin demeye hakkı yok. para veren üyeler %20 exp fazla kazancı vardır. bu nedemek oluyor:ben 10 saat lvl kasayım adam adam 8 saatte benimle aynı expyi kassın. ben ölünce 2 saat kasayım adam 1 saat kassın. ben para için bossların altına yatayım adam scroll alsın satsın 2 dakkada istedği şartlara ulaşssın.bu da bi anlamda oyunda paraya olduu zaman bi cheat yazmak gibi değilmidir? peki soruyorum size bu haksızlık değilmi? gerçek hayatta parası olan oyunda da sorun yaşamıyor:) ha bazı arkadaşlar kosp gib macro programlarının pre ve benzeri şartlarla sağlanan avantajdan farklı olduğunu söyleyebilir. bu arkadaşlara cevabım şudur ki 45+ patch boyunca çözüm bulunamamış bir sorun tek patch te tamamen ortadan kaldırılması mantıklımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mottatoni Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 1günde 2lvl aldıgını sanmıyorum. çünkü kendisi ile beraber cz troll vs döndügümüz oldu. adam normal yoldan lvl kasıyor.. diger arkadaşımızın dedigi gibi tamamen sitedeki güncellemelerden kaynaklanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 zzzz [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 21:48 tarihinde, obl tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kim,strago,::coolbabe::,::desperador:: bu arkadaşlar perulu ve cz trollerde çok kastık sabahlara kadar. mottatoni de katılırdı bize,başka arkadaşlar da. konptracker den kaynaklanan bir bug bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bende şahidim kim in cz trollerde kastıgına. cok bilgim yok o siteyle ilgili ama benim 1 günde 35 k np kastıgım yazıyordu bi ara ki böle bisi yok. böle hatalar yapıyor bu site galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bu konptracker sitesine çok güvenioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNCaK Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 :) komik bi konu açılmış. bi insana çabuk atmak gayet kolay. çekilemeyen insanlara genelde çamur atılır. kim in nasıl np kastıgını cz de trollere gelen herkes görür. 62 den 65 lvl e kadar yaklaşık 1 aydır cz troll deydik hep beraber. kimse kalkıpta edit yaptı medit yaptı diyemez. üyelik dahi almayan bi adam onca para verip charını mı editletecek :). kim in np sine gelince tamamıyla hakkıyla kasılmış np dir. ne transfer ne edit var lvl ida np side hakkıyla kasılmıştır. cypher in ilk günlerinden beridir tanırım kendisini.. lütfen insanlara çamur atarken elinizi vicdanınıza koyunda atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sancakta gelmişş daha ke gelmeden önce harpy spotunda provake olarak beni nasıl partye almazsınız die gelen harpyleri lureleyen kişi.. [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 19:22 tarihinde, Kenjuro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNCaK Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 :))) biraz daha açıklayıcı söyle kenjuro. ve bu konuyla ne alaka onu anlayamadım. [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 21:02 tarihinde, SaNCaK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hatırlamadınmı sen beni partye nasıl almazsınız die oraya oturup gelen harpyleri tam mageler ateş açacakken provake ile daıtmıyormuydun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNCaK Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hımm o mesele. birine şahsı kıllıgımdan dolayı 1 sefer yapmışlıgım var. baya eski olay nasıl hatırladın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hatırlarım ben öhmm (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bilmem hakkı ile lvl kasma konusu ile alakalı geldi bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 cypherın değil ama bu oyunun 1. si benim varmııııı uleyn yan bakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar